Första dagen på sommarjobbet.

När jag var ute i resturangen och hämtade disk gick det förbi tre killar. Den tjockaste av dem, som dessutom såg lite ut som ett troll, hade en tröja som det stod "Jag är snyggare naken" på. Min första tanke var: hahahahahahahahahahahahahahahahaha! I DON'T THINK SO!
Men så tänkte jag lite till, och egentligen, what ever gets him through the day. Så att säga.  


Yay

Nästan klar med min IOP. När den är klar ska jag fira med pulvermos och känna mig såhär:
 

Memories

Satt och pratade om gosedjur och dyligt man hade när man var liten med Jocke och Joel för ett tag sedan. Mina hette nalle, nalle, katten, kanin och lejon. Fantasin flödar. En av pojkarna hade en docka som hette dockilock, den andra en kanin som hette nuttan hjortronsylt. Man som badar i gullighet. 

paltkoma

Nicke och Lisa har varit här. Vi åt mat på Roy's och pratade om hur gott det är med köttbulle meal på korvmojar(inte korvkiosker!). För det är det. Saknar att åka på Lingbokiosken och köpa hamburgare med bara ketchup(jag var ett kräset barn) och sen åka hem till Rogers lägenhet och äta med mamma. Det var då innan de flyttade ihop och Roger hade världens bästa granne som körde lastbil och hade stor mustach. 
By the way; http://awkwardfamilyphotos.com/

Okej?

Jag tänkte på en grej, men sen glömde jag bort det. Händer lite för ofta. Dagen har varit lite sådär... Jag hade glömt bort att vi hade prov i matten och kom inte ihåg någonting överhuvudtaget. Jag hade även "glömt bort" att vi hade inlämning på en grej i svenskan. Efter ToK-en kom min lärare fram till mig och ba: "You done well today:)" Åhkeeej? sa jag. Sen hade jag jättemycket tejp på ryggen, undrar om det var han som gjordet?
Snart ska jag gå till stationen och hämta lisa och nicke.


Hej...trodde jag.

Really awkward meeting i trapphuset för ett tag sen. Jag kom ner för trappen samtidigt en av grannarna kommer ut från sin lägenhet.
Grannen: Hej.
Jag: Hej.
Sen såg jag att grannen inte alls hejade på mig utan en tant som just kom in i trapphuset. Grannen tittar lite förvånat upp mot mig. Jag mumlar något ohörbart. Grannen säger: Ja men jag kan heja på dig med. Jag skrattar lite krystat.

hehe

Jag ska ha en presentation om kafkas förvandlingen på torsdag. Behövde lite material och bad våran skolbibliotekarie(coolbibliotikarie) att skriva ut lite artiklar åt mig. Läste igenom dem igår och vet ni?! Han hade googelöversatt en av dem.


öh?

Oskars störkompis försöker fånga min uppmärksamhet genom att hoppa förbi utanför fönstret jag sitter vid och skjuta mot mig med en leksakspistol eller något liknande. *ignorerar*

Önskar jag hade björks bästa klänning:


hemmaroasting

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1663765&BroadcastDate=&IsBlock=


Banana splitt

Idag har jag, lisa och mormor varit på pearl palace och ätit. Det var nice, och gott.

När jag kom hem stod det en blå låda innanför dörren i trapphuset. En stor, blå, plåtlåda som var lite rostig. Jag gick nästan förbi den men min hjärna började arbeta febrilt och hitta på massa scenarion så jag stannade upp och tog några steg tillbaks. Det skulle kunna vart vad som helst i den, sand, knark, en miljon i småmynt eller något äckligt, tillexempel något dött. Jag tittade mig omkring så ingen såg sen lyfte jag på locket...den var tom. Det var nog lika bra så, tänkte jag och gick in till mig.

Djungelrum

Mitt lilla internet avled förut idag men bestämde sig för att komma tillbaks till mig och jordelivet för sisådär tio minuter sen. Det var vackert. 
 
Igår köpte jag en blomma på mobackes. Det var mitt första steg mot att förvandla lägenheten till en djungel, eller i alla fall en lägenhet med väldigt mycket växter. Jag skulle helst vilja köpa såna där fina växter som är typ en och en halv meter höga och bara placera ut lite oplanerat.Oturligt nog för mig som är lite fattig och så just nu kostar såna blommor väldigt mycket. Jag får nöja mig med mindre varianter och vårda dem ömt så kanske, kanske de kan växa till sig och bli stora.  

Nej tack, det är bra.

Obligatoriskt studiebesök på Gävle högskola idag. Väldigt informativt, givande och strukturerat. Eller just ja, det var så det inte var. Jag somnade nästan på en av stationerna, trots att mannen där hade världens bästa skägg och fnissade åt sina egna skämt. Nu ligger jag här i soffan och leker avliden igen. Återkommande motiv i boken om mitt liv. Det och pinsamheter. Fantastiskt.


Civilkurage är inget för mig.


På väg hem från skolan såg vi en man gå och släpa på en låst cykel. Efter några meter drog han in den bakom ett buskage och började slå sönder låset med en spade. Ingen av oss ryckte in. Några ville men vågade inte. Jag kom inte ens på tanken. Jag är ingen bra medmänniska, så nu sitter jag här och dövar mitt dåliga sammvete med raffinerat socker och transfetter.

gäsp eller jäst?

Gick upp tidigt imorse för att hinna duscha. Sen strandade jag i soffan och nu vet jag inte om jag orkar resa mig igen. Har zappat mellan nyhetsmorgin på ettan och fyran. På ettan berättade de om en bilolycka där en björnunge omkom. Sad. På fyran påstod en liten man att frukt är farligt och gör en fet. Jaha, då var det slut med det roliga också liksom.

RSS 2.0