Kakor

Idag ska min historiaklass sälja kakor och jordnötssmör på skyltsöndagen här i bollnäs. Har ni vägarna förbi så får ni komma och handla. Pengarna går till en resa till berlin. Jag ska dock inte åka med historian till berlin, men jag hjälper till ändå. Jag är en fin människa. Eller så får jag min del av inkomsten att använda till en annan skolresa. Mest troligt med bildgruppen. Det blir också till berlin, men mer konstinriktat.
Just nu lever vi på lånad tid jag och min sambo, i alla fall när det gäller internet.

Oh please don't leave me!

Det har hänt något hemskt. Det nätverk jag brukade vara inne på, Stalin, har försvunnit. Jag vet inte vart, ena stunden var han där-nästa inte. Hitler finns dock kvar men det är låst. Nu har vi retardoseg-internet istället. Fuck.
Idag har jag varit på ett möte där jag fick glögg och lussebullar. Julstämning! Jag längtar så himla mycket till jul! Önskar det var imorgon.
Snart ska jag och Woxberg dra ner på stan och hyra film. Hon stannar tills imorgon, det blir mysigt.


upprepning/anafor

Saker jag har gjort: Letat efter glasburkar med lock på diverse affärer, köpt godis på lidl. Hittade inga glasburkar.
Saker jag borde göra: Engelskaläxan, historiauppsats, läsa kemi och böckerna jag ska ha till extended essey.
Saker jag gör: Tittar på andra avenyn på svt.se och äter polly.
Saker jag kommer göra: Lägga mig i badet och läsa bok. Kanske äta polly. Kanske maila till lite universitet och fråga om inträdespoäng, kostnader och så. Vi får se. Allt löser sig.

Egentid.

Jag sitter i min soffa, hela lägenheten är nedsläkt. Det enda ljus är det från min dator. Hade det var ljusare hade jag kunnat titta på mitt nya klistermärks-träd från ikea men nu går ju inte det. Kan ju även tillägga att jag lyssnar på into my arms med Nick Cave. Det är det enda som hörs. Grannarna är tysta idag. Hela situationen känns liksom...vacker.
Snart ska jag gå och  lägga mig, men inte sova. Jag har två böcker, egentligen tre som jag behöver läsa den här veckan. EE outline ska vara inlämnad nästa vecka. Det löser sig nog.  
Idag har Kajsa klippt mig. Jag är nöjd, nästa gång kan hon få betalt i mat.

Emma


Emma som jag bor med har sina ljusa stunder ibland. Idag frågade hon om det var människohår i min fondationborste. Jag tror hon var allvarlig. Det bästa med hela sitiationen var att hon skrek frågan till mig innifrån toan. Hon kunde liksom inte ens vänta tills hon var klar därinne med att fråga. Förresten har hon köpt ost idag som jag får äta av om jag vill. Det är lyx att ha ost!  


Räv

Jo hej, jag är tillbaka. Tror jag. På visit kanske man ska säga. Inte har jag nåt bra att säga heller. Kom bara att tänka på min gammla blogg som ligger och sammlar damm. Vilket är vad ungeför allt runtomkring mig gör nu. Mitt rum hemma och hela min lägenhet. Men jag tänker inte städa. Städning är sånt man har polska svartjobbara till. 
Annars såg jag på stockholm streetstyle(tror jag) att det var en tjej som gått bananas och virat ett riktigt rävskinn runt halsen som halsduk. Så makabert! Jag orkar inte göra det här till en debatt om päls och ifall det är rätt eller fel, men alltså, en räv runt halsen? Hmm. Blir det nån stor trend av det hela känner jag iaf en man som har knippen med rävskin upphängda i trappen, han kan säkert avvara ett om nån vill ha. Jag tror jag skippar det.


RSS 2.0