älskade lillebror

Lillebror skulle bada och jag skulle vara publik. Han gjorde coola trick i början men slutade med att simma runt och blåsa på vattenytan.
Jag: Vad gör du?
bror: Jag blåser bort alla onda superlöv med min mega löv-blås blaster 4000-5000-1000
Jag: Åhkej...mega blaster.
bror: Japp. Min mega löv-blås blaster 4000-5000-4000...20! Och INGEN kan upprepa det utom jag!!!!!
Jag: mega löv-blås blaster 4000-5000-4020.
bror(sagt med likgiltig röst): Jaha. Nu måste du dö.

sommar

Det har sagts förut(i oändlighet faktiskt), men det är nåt med svenk sommar som får gnällnerven att värka. Människor gnäller på att det är för varmt, för kallt, för regnigt. Jag tycker man kan klä på sig mer eller stanna inne om det är kallt och regnar. Och är det varmt kan man bada eller vara i skuggan, så det går också bra. Men, en sak funkar bara inte för mig. Det är satans lakejer, insekterna. Jag hatar insekter. Kan man inte bara få sova utan att ha fem miljoner myggor surrande omkring en, dessutom på uppdrag att förvandla de delar av mig de kan komma åt till svullna, kliande knölar. Och tänk vad trevligt att vara och bada utan att bli uppäten av bromsar. Eller att få åka båt helt rofyllt utan att en geting sticker en på näsan. Att bara få finnas till utan att bli biten, stucken eller bränd av små djur helt enkelt. Jag köper inte "insekterna måste få finnas, för annars får inte fåglarna någon mat" som argumet. Jag röstar för att vi helt enkelt dödar alla insekter. Fast nyckelpigor kan få leva. Så länge de inte bits.

Fresh, so fresh.

Hade min dagliga lilla portömning tidigare och lyckades klämma pormaskar på näsan så jag fick näsblod.

Gamma ray

Var på ockelbo marknad igår, inte skitkul så jag, woxan och nicke åkte hem till woxi istället. Idag har jag lekt i kilafors hela dagen(typ badat, fikat och solat dårå) och så visade matilda den här:


calorie

Det finns ingenstans de gör så bra tv som i storbrittanien. Tittar på Supersize vs superskinny nu. Älskar tjockistv. Kvinnan de använder som ett varnande exempel är priceless. Hon visas upp som en säl på ett zoo. *kameran zoomar in på hennes celulitlår när hon byter byxor* Som freakshow.


E18

Imorse tittade jag på viasat history. I vanlig ordning körde de en dokumentär om nazityskland och allt däromkring. Denna gång var det Hermann Göring som stod i fokus. Om man tittar snabbt ser han ut som Henrik Dorsin
Det är något med munnen. 


gaash!

I've been rapping for about 17 years. I don't even write my stuff anymore,I just kick it from my head. I can do that...no dissrespect...but that's how I am...


Så trött....vill sova, sova...det är stor skillnad mellan glad och snäll. Tack så mycket. Puss och godnatt.


Åh!


Det är inte bara barn, det är barn med bacon-tuxidos. (bild tagen från http://awkwardfamilyphotos.com/2009/06/25/the-bacon-brothers/) 

Sågmannen

Helt plötsligt, när jag var ute och bar ved, så kom det en främmande man klivande in på våran gård. Nu står han på baksidan och sågar ner kvistar från våra äppelträd. De är tydligen ivägen för någon elkabel. Det känns i vilket fall lite obekvämt, så jag tror jag går ut och går ett tag. Kanske är han borta när jag kommer tillbaks... 

!!!



Idag köpte jag en hatt. Bland annat.


mobilbilder från midsommar


Nina äter chips någon haft sin fot på



Creepy

Kollade igenom min bildmapp nyss och hittade den här bilden:

Den heter "jagharenbror" och det har jag ju faktiskt. Men, han ser INTE ut sådär. Det där är någon annans bror. Vems? Och vad gör bilden i  min bildmapp?

kört

Nu är det helt kört. Det blir inget arvika för mig. Jag ska jobba den tredje juli, vilket egentligen inte är dåligt i sig(pengartillmig!!!!!!!!) men jag hade bra gärna åkt på arvikafestivalen. *gråter lite inombords*

The Mars Voltas, Bob Hund och Röyksopp, ett axplock av band jag inte kommer kunna se mellan den andra och fjärde juli.



Imorgon åker familjen(minus mig) till danmark och är borta till söndag. Jag ska vara hemma och göra saker så som att vattna blommor, mata djur och elda i vedpannan. Är det någon som vill komma hit och rejva är det bara att ringa. You've got my number.

eh

Somnade utan att borsta tänderna igår. Big misstake, smakar as i munnen nu,

http://open.spotify.com/track/1LytkZ67Tquo5A5TyzqVcZ


Dagens filmtips.


The Evil Dead. Helt enkelt fantastisk.

Är förövrigt hemma från dalarna nu. Min finaste blomma är som bäst halvdöd och jag vet inte om det beror på att jag inte vattnade den innan jag for eller om det är för att mamma till synes dränkte den när hon kom hem.

smutz

Det är massa smuts i min säng, och nu undrar jag bara; hur kom det dit?

update knappt en minut senare. Någon hade gått i den med skor.

Glad midsommar!

Befinner mig utanför borlänge. Det regnar. It's all good:)

Berg-och-dalbana

Försöker hantera mitt humör. Intalar mig själv att man inte kan bli arg för att tvättmaskinen är igång. Det går sådar, lite arg är jag allt. Jag har ju ont i huvudet.
Alla treor tog studenten idag. Försökte titta när de sprang ut, men det var för mycket paraplyer ivägen. Våran skolavslutning är imorgon, efter den ska jag till ockelbo och klippa mig sen är det fest hos Harriet på kvällen. Perfekt!

groovin' around


hey

Idag har jag, jocke, rebecka och emma varit på 25an. Fint det. Fick skämmas lite ett tag, men det löste sig och släppte. Ska gå och lägga mig snart för om typ 6 timmar ska jag vara i skolan och lyssna på IOP's. Har borstat tänderna i tio minuter nu, orkar inte resa på mig...


all grown up

Idag har jag röstat. Kände mig vuxen och ansvarstagande. Känslan sitter fortfarande i, så till den grad att jag spontan-rensade garderoben. *Duktig* Det avtog dock lite när jag kom på att jag inte läst historiakapitlen tils imorgon. Igen. Hoppsan...

RSS 2.0