två påsar mjöl

Idag har jag klippt mig! *femton glada smileys* Ser lite ut som en blandning av Anna Wintour och nittiotal. På ett bra sätt, så klart. Jag är så nöjd, var sjukt trött på mitt hår innan så det här behövdes faktiskt. Nu ska jag bara skaffa flawless skin och göra mig av med mitt bukfett så är mitt liv komplett.


the number 1 fan


någon gillar bacon mer än mig.

Måste egentligen sova, men jag tycker det är så mysigt i mitt rum med de nya krukväxterna och lådorna från ikea, för att inte tala om den nya tvn(ff-fancy and fabulous!) Fick pappas platt-tv nu när han och annika flyttade till den nya lägenheten. Ibland har man tur vettni*glad smiley* 

javhol

Idag gjorde jag egen pastasås av zucchini och tomat. Kulinariskt mästerverk!
Jag har även tagit ett första steg mot att få lägenheten och då speciellt mitt rum, hemtrevligt och mysigt. Jag behöver foton och ramar, massa ramar. Lite speglar vore också fint. Och någon tavla...någon kanske vill måla nåt fint åt mig? Nina? *diskret hint*
nu ska jag googla resor och boende i tyskland. over and out

/Captain Nemo


aj

Idag är vi sjuka hemma hos mig. Mest Emma är sjuk, hon hostar och gör ljud som jag inte kan beskriva bättre än andnöd och näsfniss tillsammans. Ni kanske fattar vad jag menar? Jag har (mycket) ont i halsen och är yr i huvudet, ganska överkommligt, men jag tog tillfället i akt och gick hem efter första timmen historia ändå. Man vill ju inte riskera att det blir värre liksom. Dessutom började min historiaklass+lärare oja sig om svininfluensan. Om så vore...kunde ju blivit riktigt spännande. Jag sa det till min klassföreståndare när jag sjukanmälde mig. "Jag måste gå hem. Mår inte så bra, har nog fått svininfluensan." Det fick man inte skämta om, sa han, Men han skrattade så lite roligt måste det vart. De har förövrigt satt upp lappar på skolan om att man måste tvätta händerna ofta, hosta i armvecket och stanna hemma SÅ FORT man misstänker att man är smittad. Nu när H1N1(läs hettnett) är i farten går ingen säker, det ska ni ha klart för er! 
    


Men orka göra saker på allvar då...

Jag har just skrivit vad som kan vara den sämsta historiauppsattsen någonsin. Det är tamigfan ett lågvattenmärke det här. Den är två sidor handskrivet och består av...ordbajs. Avslutet får mig dessutom att framstå som korkad och ignorant. Oh well, what to do...Det är ju inget som behöver lämnas in.

Nu ska jag måla med akvarell och känna mig arty samtidigt som jag tittar på svt. Önskar det var typ existens eller nåt.

Måste bara dela med mig av den här bilden, det är franklin när hon var ung. Om någon frågade mig hur jag skulle se ut om jag fått välja helt själv skulle jag visa dem den här bilden. Kolla ögonbrynen!!!!!!!!!


think.

Senaste tiden har jag roat mig med att dansa runt i lägenheten till Aretha Franklin, Queen eller möjligtvis halo med beyonce och sjunga med så högt jag kan. Det som är roligast med det här är att jag är värdelös på att sjunga. Det bara skär sig när jag försöker ta höga toner, låter skit helt enkelt. Min lägenhetsbuddy brukar titta på mig med ett uttryck jag inte riktigt kan tolka, men som jag tror betyder ungefär "du ger mig migrän". Jag bara: DON'T STOP ME NOW! I'm having such a good time...

Förövrigt har jag polisanmält kameran jag glömde i stockholm som borttappad idag. Jag skrev ju tidigare om hur en kvick anställd på baren jag lämnade kamera+jacka på hittade sakerna och la undan dem åt mig, och att jag skulle få tillbaks dem snart. Så blev det inte riktigt, för efter att jag ringt och fått reda på att de hade mina grejer försvann kameran under "mystiska omständigheter". Ingen på baren harn längre någon aning alls om vart min kamera är. "Någon kanske råkat slänga den?" var senaste förslaget. Skjut mig, tänkte jag.
Hatar dessutom att polisanmäla saker jag själv tappat bort. Känns som om man egentligen bara borde få en örfil och ett "håll reda på dina saker, klant!"   


mmmmm.

Har just fått i mig en daglig dos av e-vitamin. I form av nutella. Gött som smör.
Tittade på ett program tidigare som hette "meningen med livet" och handlade om bilar, sprit och napalm. Gotta love that.
om jag någonsin tattuerar mig ska det nog inte vara såhär. Men allvarligt, den enhörningen är fierce!

vill ha!

Var inne i naturkunskap- och mattelärarnas arbetsrum idag. De hade en pistol. Älskar branch-humor!


nu har jag gjort det igen.

Är så dålig på att vara full. Det är knappt så man borde ha mig lös i möblerade rum. Jaja. Nu ska jag sova snart. Ska bara kolla på svenska dialektmysterier på svt play först. Älskar public service.

trött

hur och när kom jag hem igår egentligen?


Jo då.


Hittade just en mapp i min bildmapp döpt till "shit" som innehöll enbart den här bilden. Vet inte riktigt hur jag tänkte här.

I brist på något vettigt att säga kan jag ju tala om att jag gjorde en provsmink på mig själv inför kvällen med resultatet misshandlad öststatsimport. Tvättade bort skiten och låtsades som inget hade hänt. Nu ska jag städa och duscha så allt här inne luktar gott när människor anländer.
//cirkusdirektörn

skagenmålarna

Kom precis hem från en kväll med friidrott och "prinsen och jag" hemma hos Joel med honom och Emma. Filmen hade vart femhundra gånger bättre om danskarna faktiskt pratat danska och inte Very Posh English, men man kan ju inte få allt. Friidrott däremot är alltid kul, en av de fyra sporter jag gillar att se. De andra tre är konståkning, simhopp och gymnastik. Gemensam nämnare, små kläder. Har det nåt med saken att göra? Idunno...
På väg hem lyssnade jag på Halo i regnet. Det kändes fint. När jag kom fram till min port översköljdes jag av min vanliga ganska så irrationella rädsla för att Ted Bundy eller något dylikt ska stå och gömma sig i mörkret i den lilla trappen ner mot källaren och döda mig så fort jag låser upp dörren. Känns alltid som rysk roulette att låsa upp dörren. Sen när jag kommit in och ser att det inte står någon psykotisk mördare med kökskniv i högsta hugg och väntar på mig där måste jag dra igen porten efter mig jättefort. Det kan ju vara så att han egentligen står utanför och väntar tills jag tror jag är i säkerhet med att slå till. Dom är ju så oberäkneliga de där psykopaterna, har jag hört.

-Hej Sara. Jag bor i din källare.

today

imorse när jag vaknade kändes allt lite mediokert. Så jag somnade om.
Bra dag though, första skoldagen. Jag känner mig ambitiös.


Note to self.

Spill inte sockerkakssmet i tangentbordet. Skitsvårt att få bort.

Mår så bra nu.

Jag trodde jag slarvat bort min kamera i Stockholm, men en vaksam resturanganställd hade tagit hand om den åt mig så den kommer hem i helgen. Vart så lycklig att jag hade kunnat kysst karl om vi pratat live. Ba, I'll kiss you through the phone!!!!!!! Typ........
Åsså veckans baconbild på det:

Kevin Bacon.


en helg i stockholm

Kan börja med att säga att jag hade det riktigt, riktigt bra. Jag har köpt nya, fancy skor, vilket är lite av essencen av livet. Jag har ätit massa god mat samt köpt overpriced alkohol. Sist men inte minst har jag fått leka med nicke och lisa i tre dagar på raken. *glad smiley!!!* Ahjuste, vi träffade två holländare också. En av dem såg ut som Ron från harry potter-filmerna...fast blond. Kommer inte ihåg om han tog det som en komplimang eller inte.

Dock hände en grej som drog ner betyget lite. Egentligen ingen biggie, bara min vanliga gamla "otur med saker" och där tror jag vi avslutar historien. Jag skäms nämligen lite. Det får mig att känna mig ungefär som 07:10 in i det här klippet:

 

Lite ovärdig sådär.

Hysteriskt.


Vilken sötnos! Både sympatisk och med en fantastisk intellektuell framtoning. pusspuss

2.0

Hittade den sexigare versionen av the bacon bra.

Grattis!


Idag är ingen vanlig dag ska ni veta, för idag är Woxbergs 18-års dag!


Eugene Hutz!

Har just tittat på Everything's Illuminated och kunde inte undgå att bli lite förtjust i den ukrainske guiden Alex.


Det är han i bakgrunden, inte Frodo. Nån måtta får det ju vara!

Ännu bättre blir det när jag kommer på att han även är sångare i gogol bordello. Fantastiskt är faktiskt bara förnamnet här.

JAM!

Idag kokar jag sylt. Virre och jag var ute i skogen och plockade blåbär förut så jag och Kristin leker 50-tals hemmafruar alternativt gamla tanter(för så vitt jag vet är de bara de två grupper av människor som kokar egen sylt). Känner mig så duktig.Jag kan som se framför mig hur jag till hösten bjuder hem hela klassen på pannkaka. Jag ska stå och steka medan de äter, och så ska jag säga, på mitt bredaste hälsingemål, att den här sylten kokte jag själv i sommras och mjölken, den är från den egna gårdens kor den! Ja si så är det ska ni veta... och så ska jag skrocka sådär gemytligt som bara en sann bondmora kan. 


Bob's your uncle


såg just sista avsnittet av twin peaks. Så disturbing! Kommer nog inte kunna sova nu, Bob might be comming for me.
 

Jag är hungrig.


Nog vore det gott med ett litet snack nu.

Sparris!


Grattis på 18-årsdagen lilla räka!

And the punsh line was "laxpudding"


Hade sjuk tråkigt på jobbet idag. Åt två kakor, bara för att sysselsätta mig. Funkade bra i ungefär tre minuter. Resten av tiden bara irrade jag runt.
Drömscenario:
Jag loggar in på min internetbank och så bara finns där massa pengar som är mina. Jag vill inte ens behöva köpa en trisslott att vinna dem på, de ska bara dyka upp. Typ "Hejhej hjärtat, vi är här nu, Gör med oss vadhelst du vill." Som jag har väntat, skulle jag säga och börja omvandla dem från papper till kläder, skor och dyra hudvårdsprodukter. Not because I'm worth it, just because I can. Det behöver inte inte ens vara särskilt mycket, ett par tjog sisådär skulle räcka. Så atteh...om någon vill fixa så är mitt kontonr 8103- eheheh

Yummie


Farbror Vanja.


Det är en fluga stor som en mindre hund som flyger runt i mitt rum. Jag tror att den är insektsvärldens svar på rysk maffia. Är lite rädd för att den ska strypa mig med pianotråd om jag somnar. Jag är också rädd för att få magsjuka, min lillebror mår dåligt och just nu kan man få magsjuka med det kommunala vattnet här i Lingbo. Nu har ju vi i och för sig egen brunn, men man vet ju aldrig. 
 

RSS 2.0