Åh, Uppsala!

Sitter i min pappas lägenhet på sommarro och känner mig klimakterievarm. Mitt ansikte blossar. Snart ska Nicke och jag gå ner på stan och leta äventyr. Uppsala är fab!

jajustja! Bob hund följer mig på twitter!!!!!!!! Nu kan jag dö lycklig!

Ode to bacon

Bacon är liksom den ultimata maten. Det är billigt, lätt att göra och allvarligt; har ni någonsin inte vart sugen på bacon? Det händer ju inte! Bacon är ALLTID gott. Är det någon som vet en enda matprodukt som är mer ultimat än bacon så speak now or forever hold your silence(eller hur man säger.)


Snabb resumé

På begäran.
Fem av mina klasskompisar(bland annat min roomie) hade gemensam 18årsfest hos oss. Jag, Lisa, Kristin och Woxan åt mat. Folk kom, Leona hade en hemmagjord bh av silvertejp. Brian tappade sina glasögon på min grannes balkong och fick dem argt kastade på sig dagen efter. Jag tror hon är lite schitzo. Jag, Lisa och Kristin gick på tranan. Det var sådär. Allt som allt var det en bra kväll och dagen efter fick vi hjälp att städa. Nice.  

lite lobotimerad.


Jag liksom strandade på min soffa som ett stycke driv-ved fast jag skulle städa innan Emma kommer hem från Berlin. Snart måste jag dock resa mig för vinkeln på min nacke börjar bli ohållbar. Om jag ligger kvar så här till Emms kommer hem och så blundar jag så kommer hon tro att jag avlidit. Haha, practical joke typ. Hatar sånt.

För ett tag sen kom det en söt liten unge och sålde majblommor. Han såg så förvirrad ut att jag bara ville krama honom. Gjorde dock inte det, kändes lite peddoaktigt.

hejhej

Jag sitter och kollar i uppsala universitets utbildningskatalog. Älskar att vissa kurser ens finns till. Typ Afrikanistik. Tänker mig att de som går där har långa bohemkjolar, gudrun sjödénkoftor och stora örhängen i trä.
Är man inte så interesserad av hela afrika utan vill ha något mer specifikt kan man ju gå Egyptologi. Haha, alla bara sitter där som den äckliga professorn från varan-tv. Ni vet han som påstod att de spelade in porr i pyramiderna.
Men jag då, jag som gillar medecin, tänker säkert någon. Ta det lugnt! I uppsala finns det något för alla. Vad sägs om försöksdjursvetenskap eller kanske Handikappvetenskap. 30 hp vardera. Helt fantastiskt. 

Själv ska jag bli språkforskare. 

Förövrigt hade jag låtsas-exams i engelska idag. Jag jämförde två texter om fisk. Skrev att torskar har severe survival skills men tog bort det. Så här i efterhand tycker jag det är lite synd, det var ju en väldans fin alliteration.

När jag ändå är i farten.

Jo jag tänkte ta och tacka de 2 till 3 människor som enligt statistiken konsekvent läser min blogg fast jag nästan aldrig uppdaterar och när jag väl gör det är det oftast crap. Det värmer mitt hjärta.

som tack får ni den här bilden på getter i träd som jag genom någon blogg hittade på google.

Fantastiskt!

                                                         
                                                           BOB HUND HAR SLÄPPT NY SKIVA OCH JAG ÄLSKAR DEN!
Det är fantastiskt för när jag lyssnar på dem blir det liksom sommar i min mage och allt känns fantastiskt.
Bilden är förövrigt från när de spelade på popaganda och jag och nicke var och såg dem. Den är dock inte min utan stulen från någon annan. Bilden alltså.

Skev världsbild och vridet perspektiv

Med risk att låta medelålders, men vilket väder vi har då! Jag var ute och sprang idag vid halv åtta, det var ljust och typ ljumet ute. Love that!
Den 7 juni är det europaparlamentsval. Då jävlar blir det rösta av. Bara för att jag kan liksom. Dessutom tycker jag att det är lite skevt att av de 18 mandat sverige har i EU tillhör typ 3 eller fyra junilistan. Vet man ens vad de står för? Jag har fått för mig att deras main points är bättre villkor för pensionärer och mer vindkraft åt folket, men det där med vindkraften känns mest som ett foster av min egen fantasi så bli inte uppspelta i onödan.


Att leva är att dö en smula.

Mitt internet är segt, mitt nagellack är fult, jag har lite för dåligt med pengar den här månaden OCH någon idiot har haft sönder framdäcket på min cykel. Man skulle kunna mörda för mindre.

RSS 2.0