De sälla jaktmarkerna

Roliga brudar. Vi har sovit i Woxans soffa i nästan en timme innan vi orkade ta tag i något. Nu sitter vi med varsin dator i köket och ska snart börja plugga. Funville.

Liten nostalgitripp när man fick höra att J.D Salinger som skrev the catcher in the rye hade dött. Vi läste den i pre-ib och sen fick vi jobba med den i flera månader, känndes det som i alla fall. Vi fick till och med skriva dödsannonser till honom eller någon karaktär i romanen. De finns ute på en blogg och vi kollade igenom dem imorse på engelskan. Några valde att skriva om författaren själv, någon hade skrivit om makaber-död-i-baklåst-kassavalv, en annan om en freak accident med bil som nog var självmord och en tredje ocm hjärtattack. Och nu, två år senare, har naturen haft sin gång och karln är död for real. Så det kan vara.


Hjälp mig

Så, jag hade just kommit hem från Rebecka och stod i min hall med i stort sett hela lägenheten nedsläckt. Då. Då! Då lät det som om någon dödskrek i mitt vardagsrum. Jag dog nästan. På riktigt trodde jag att jag skulle avlida av skräck/shock. Försökte frenetiskt komma på vad det kunde vara (förutom demonen från paranormal actvity eller andra onda andar ELLER, ve och fasa, att någon faktiskt dog i lägenheten brevid. Vilket med tanke på huset jag bor i och grannarna jag har inte känns som en som helt otrolig tanke) och tänkte att det nog var någon som borrade. Sen stod jag där med hjärtklappning i typ en minut tills ett ljud hördes igen och jag insåg att det var alkisarna som tutade i sådana där party-tutor. Ibland tycker jag inte så mycket om dem, alkisarna.  


Älskar allt som är smått



Tur att jag har världens bästa kompis som vet hur man får mig på bra humör bland alla uppsatser och annat tråkgöra.

Ps. Det finns ett videoklipp där han röker och ett annat där han gör läten. Det är sött. Och, jag vet att det här är på gränsen till freakshow. Men det är ju söt freakshow. Så, då är det okej. Eller?

Ps2. Ska göra ett konstverk som ska heta "Om Karl Legerfeldt hade varit vår skapare" Det kommer bli kill. Vidare till ica, godis och sedan Rebecka. Tack för mig. Återkommer om jag kommer på nått vettigt att säga.

tillägg

såg just att jag skrivit mina liv istället för mitt liv två inlägg ner. det kan vara för att jag är 1) karaktärskådespelare som ska vara ryss i en ny indiefilm,  2) en katt, 3) dålig på att stava eller 4) dålig punkt.
you choose

Ojojojojojojojojojojojojojoj

Nuuuuuuu börjar det bli lite stressigt faktiskt. Men. Jag MÅSTE faktiskt duscha först, och sen MÅSTE jag nog titta på mästarnas mästare. Sen måste jag på riktigt få tag på emma. Det är viktigast egentligen om jag tänker efter.

Men nu ska jag duscha så mitt hår slutar klibba fast i panna. Borde inte skriva sånt egentligen, det är så unladylike. Egentligen borde man kanske försöka upprätthålla någon slags fasad eller schimär(stavning?????) fast fuck it. Alla som läser här vet vem jag är, och kan därför inte luras. Såatteh.


Innan vi faller

Idag har varit en bra dag, men eftersom jag till grund och botten är en ganska bitter person så måste jag bara få säga att fan vad jag hatar när människor som är ungefär dubbelt så gamla som mig är smalare/snyggare/både och än mig. Detsamma gäller när jag läser bloggar skrivna av <16-åringar och deras liv verkar roligare än mina. Spyr galla över världen.

Kanske ska försöka balansera upp den här gnäll...jag vill säga barriären men det är nog fel ord. Sååå, nåt kul att liva upp stämningen med. Woxberg ska hjälpa mig med formalian på mina kemilabbrapporter. Fast det är nog mest kul för mig. Jag hittade en upplaga av Doktor Glas och en annan roman av Söderberg med väldigt fina pärmar för en tia på röda korset idag, också kul för mig. Det får vara den första fina boken till mitt framtida bibliotek i mitt framtida hus. Ska ha hyllor man måste ha stege till, skinfotöljer, divan och sherry i kristallkaraff.

Som de här två bilderna ihopmorfade ska min egna lilla bibbla se ut.


Målade en man med djupt sittande ögon. Han såg melankolisk ut(uhuu, melankolisk acceptans). Han är den första mannen jag målat överhuvudtaget till min utställning. Han ska vara med i konstverk som heter diversity day. Blir bra. Snart är det utställning också. Då får ni komma och titta på min strålande talang. he he he.

Har jämfört mina blogginlägg med andras och kom fram till att det altid är lite halvt kaotiskt här. Det är alltså så här det ser ut i mitt huvud. Ungefär. Vidare till plugg och världens godaste köttfärssås, dag två.

Tillägg

Dagens förälskelse: Jonathan Johansson. Aldrig ensam är så bra, har nött den så något nästan går sönder sen i söndags när jag bestämde mig för att se p3 guld. Finafina.

Emma har poppat pockorn så det luktar äckelbränt i hela köket. Jag ba, andas djupt genom näsan.
Sen är det det här med nordjobb. Längtar dit med. Till Danmark eller Norge. Tänker att Danmark är soligt och att alla är glada med rosiga kinder och ganska gula tänder. Där skulle jag känna mig hemma. Tänker att man cyklar överallt och att många har dreads.
Norge är inte lika soligt i mina tankar, men inte gör det någonting. Har alltid tyckt att solen är något överskattad i alla fall så. 

Hohohoho. Bildgooglade danskar. Denna bild kom upp. 

Inte inte inte

Det är inte längre en fråga om jag ska äta godis utan vilket godis jag ska äta. Än är det långt till sommaren.

Om någon månad tänker jag mig att jag sitter på en balkong i Milano, tuggands på en ostbit, iklädd en sofistikerad lång klänning och sandaler med kilklack. Fint väder kommer det vara också. Jag kommer kunna be om en macka eller fråga om platser på bussar och tåg är lediga på italienska, för det lärde jag mig på italienska steg ett första året i gymnasiet. Jag kommer tillochmed veta vad man ska svara om de säger att platsen är upptagen. Är platsen ledig behöver man inte säga nåt alls, då är det ju bara att sätta sig.


Och förresten så hade vi våran sist ToKlektion. Åsm!

Backseat

Lite sen på bollen här, men p3 guld alltså. Vem tyckte det var en bra idé att släppa lös timo räisänen sådär? För lite självinsikt och allt för mycket tilltro till sin fömåga att roa. Fantastisk var ett ord han använde om sig själv. Pinam är lite närmare sanningen. Men det är ju bara vad jag tycker.
Sen alltså, numret där Robyn och vad jag tror är salem al fakir sjunger med nån amerikan och två tjejer som fredagskul-i-mellanstadiet-dansar är så BRA! Jag lyssnar på låten i repeat nu. Varför var det inte jag som gjorde den?

Väntar på pizza, cuz thats how I roll.


Kul kille...

rubrik

Konståkning på tv. Killen som åker skridskor ser ut som "snygga killen" i tjejmanga. Eller som Dorian Gray på is. Med strass. Det gick dåligt, jättedåligt. Han ramlade två gånger. Blir ledsen.

Jag blev däremot inte ledsen av Nickes födelsedagsmiddag. Den var riktigt nice! Fick träffa Lisa, två kompisar från förr, Nickes trevliga kompisar och så självklart födelsedagsbarnet himself. Och så fick jag äta god mat, det är aldrig fel. 

Sen hade jag inget mer att säga. Tack för mig.


Krunis

Var sur hela dagen i skolan idag också. Det började bra etersom jag inte försov mig, men sen blev jag bitter och arg och ja...anyyways. Det känns bättre nu. Bergochdalbana.

Har varit och tränat med aleksandra. Känner mig nyttig och sund. Varför säga det med ett ord när man kan använda två. Pär Lagerkvist does not approve.

På tvn är det dom kallar oss artister med Markus Krunegård. Åh, jag är kär. Älskar hans utseende. Man kan inte bestämma om han är snygg eller ful, det är ju fantastiskt. Nu är han på vaxkupan i norrköpng. Där har jag varit. Haha, känner mig cool.


Liten fråga bara, är det någon som vet varför Norrköping kallas Peking? Är det för att det varit en socialiststad?



angry dude

Har haft den i särklass sämsta dagen det här året. Illa. Försov mig, kom till skolan, hade ont i huvudet, blev sur, min käke domnade bort, äcklig mat, on the verge of nervous breakdown, surade lite till, och ja. Så fortsatte det. Har inte orkat göra något annat än titta på tv och tröstäta och det är ju precis vad jag behöver. Är fortfarande sur. Ska bara ta tag i lite world lit. 2 och sen ska jag sova. Imorgon ska jag vara glad.


en bild på mig och min bästis när jag inte var sur. Och kliade henne under hakan som en katt.

måndag

Idag haqr jag vart ledig hela dagen. Sånt gör mig glad, skulle gärna göra det oftare. Har hunnit med massa saker, som att lämna kläder till röda korset. Är en god människa. Jag har även köpt hälsokost...för själen(läs nutella) OMR vad det är gott.

Men seriöst, är lite arg för att nordjobb inte har lagt ut ansökningblanketten än. Det skulle ju vara klart den femtonde. DEN FEMTONDE!


Någon har sprejat i hörnet att samhället är sjukt



Har suttit hemma hos rebecka och ätit goda muffins samt pratat samhällsproblem och politik. Åh, vad jag tycker det är kul. Känner att jag måste kämpa mot samhälets orättvisor och rädda världen.


trasig

Bra att min mobil i princip bara fungerar när man har laddarn i. Själva grejen med en portabel telefon går litet förlorad.

Jag vill åka på semester. Till ett ställe där solen alltid skiner(ministry of love) och allt är varm och skönt. Och så vill jag ha en ny garderob. Tack på förhand.

Irrationella rädslor

Ni vet när man var liten och ens skola hade ett datarum med vita datorer som man stängde av med knapp när det stod "du kan nu stänga av datorn" i orange på svart på skärmen. Då hände det ju ganska ofta att datorerna hängde sig. Sån är min dattis nu. Som en vit burkdator med windows 95. I do not approve.

Sitter och och lyssnar på Chad VanGaalen, mycket bra sitta-ensam-i-sin-lägenhet-på-kvällen-musik. Annan bra grupp i samma kategori är the mars volta. Typ flytande psykos.
Förutom vangaalen så är det inte så nice att sitta själv här hemma. Det låter konstigt överallt och jag är rädd. Damen i lägenheten mittemot har nog dött, eller så ska hon flytta till ålderdomshem. Några yngre människor, yngre än henne alltså-betydligt äldre än mig, har flyttat hennes saker hela dagen. De har varit där förr också och flyttat, men idag tog dom i på allvar. Det har stått en bil med släp utanför lägenheten åtminstone från fem. När jag kom hem från joel och emma vid halv tolv stod den kvar. Vem flyttar halv tolv på natten? Blev rädd för att det var något skumt, tänkte att de skulle ha ett lik i släpvagnen. Den såg ut som en sarkofag.
Nu sitter jag här, efter en halvhjärtad städningsinsatts som slutade i att jag släkte lampan och tände massa värmeljus istället. Har ett skevt änglaspel utan plingor. Det lutar och ibland slutar det nästan snurra. Önskar att det lät.
Det är något som typ...plånkar på balkongen. Det får mig att tänka på en spökhistoria jag läste när jag var liten. Den börjadde med att en vampyr knackade på fönstret hos ett barn. Barnet ba "mamma, pappa! det är en vampys som knackar på mitt fönster. Han är ledsen, jag släpper in honom" Föräldrarna ba *läser tidningen* "mm gumman. Det går bra." Sen vet jag inte hur det slutade för jag vågade inte läsa mer.
Nu ska jag lugna mina klena nerver med en 70-talsfilm om hednisk tro och ritualmord i skottska miljöer. Wicker man heter den. I'll letcha no if it's good.

feed me

Jag fick jättelust att åka hem och umgås med min mamma, men så är hon i italien med sitt jobb så det går ju inte. Det sög lite.

Förut idag typ hånskrattade jag åt leona och tappade mitt tuggummi på golvet. Instant punishment. Anledningen att jag skrattade var för att leona blev irriterad på mig för att jag sa joint med svenskt j och inte engelskt. Man måste tydligen säga "djoint" och "djackie" annars gör man FEL. Åhkeeej, liksom. Gillar språkpoliser. Och Leona *ler*

nu vill jag ha mat.

Män häj

Här sitter jag i skolan, på en lördag. Och inte är det för att jag är överambitiös och driven, nej då. Det är för att min skola har öppet hus och vi elever måste vara här och visa upp oss. Fint. Faaast, vi är lediga på måndag istället så det jämnar ut sig.

Förövrigt hade jag fantastiskt kul i princip hela kvällen igår, ibland älskar jag min klass. Fast våran lägenhet ser ut som skit. Känner inte för att städa. Vill typ lägga allt i en säck och hiva ut från balkongen.

Idioteque

Det går en dokumentärserie på svt som heter världens undergång (lagom dramatiskt) och handlar om andra världskriget. Våran historialärare sa att vi borde se den så jag roade mig med att titta på första delen idag. Höll på att somna, inte för att den var tråkigt för det var den absolut inte, utan för att jag var dum nog att lägga mig  sängen och titta. Är som ett barn eller en med narkolepsi eller vad den där sjukdommen där man somnar närsomhelst heter.
Anyhooooe, det var någon tysk kvinna som hade berättat om hur det var när ryssarna kom in i tyskland i slutet av kriget och lekte massvåldtäck på den kvinnliga befolkningen. Vad är det med soldater och våldta egentligen? Hur kul kan det vara? I alla fall hade kvinnan berättat om hur ryska soldater typ slagit ner henne i en gränd och tagit henne med våld, sen hade hon sagt "men jag har hellre en ryss på magen än en amerikan i luften" Man ba, woooow kvinnan är hård som sten. Med amerikan i luften menade hon amerikanarnas bombräder reds. anm. 

Nu ska jag sova och hoppas på att slippa drömma om att bli jagad av mordiska albinos med älgstudsare i lummiga villaområden. Det drömde jag om igår. Inget vidare faktiskt. Godnatt alla små kycklingar. 

imorgon får jag lön!

Har börjat tröttna på smaken av grädde. Tragik. Det kan bero på att jag spädde ut röd mjölk med grädde hela hösten, eller för att jag börjar bli vuxen. Jag tänker i alla fall att vuxna inte gillar fett och socker lika mycket som barn, men det kan vara önsketänkande.

Min tv är fortfarande så gott som obrukbar. Ikväll ska jag roa mig med att göra matteprojekt och koka soppa. Livet.

Såg en lapp om internationella harry potter-dagen. Bidrar med den här bilden jag fått i från Woxi.

Ja, för man undrar ju.

A baby seal walks in to a club...

Om en timme ska jag och träna. Är så opepp att jag dör lite, men det blir bra i slutändan. Det blir det alltid.

Är mer sugen på att se en film. Helst Rage. Den verkar bra av tre anledningar. 1. Eddie Izzard är med i den. 2. Jude Law spelar tjej och 3. Lily Cole är söt som ett litet djur man hittar i skogen och verkar dessutom kunna skådespela ganska bra.
En annan film jag skulle vilja se är The Imaginarium of Doctor Parnassus. Så då vet ni det.

Lämnade in min WT1 på engelskan idag så eftersom jag redan gjort interactive oral är 25% av mitt betyg liksom satt. Eller, det är ju inte klart än, men det är beyond me. Efter att magontet över den usla upsatsen jag lämnade in släppt så känns det ganska bra. Faktiskt. Har jag tur lyckas jag få en svag femma på den, och så är det ju lugnt. Hoppashoppas! *håller tummarna*


Bra dag

Är lite ledsen för att jag vill titta på fler avsnitt av the office men inte kan men
är mest glad för att min bildbok är tillbaks. Jag och rebecka var in till mig på väg till ica när vi hade hål och då stod den där, i ett vitt kuvert, lutad mot min dörr. Sen efter skolan när jag skulle hem på riktigt tänkte jag på den hela vägen hem. Dess svarta pärmar i skinimitation, den slitna ryggen. Om hur vi skulle ligga och hångla i soffan hela kvällen *bibliofil*.
Sååå, efter att ha skrivit nåt sånt här står man i valet och kvalet över att skriva till "skoja" eller "neeeerå" eller kanske "skämt åsido". Man tycker ju att folk borde fatta av sig själv, men ibland tvivlar jag. På andras intelligens och sånt alltså.

Annars sitter jag mest och drömmer om Milano. Åh, som jag längtar. En annan sak jag drömmer lite om är ballerinakex med smaken kladdkaka som jag läste på någon blogg att skulle finnas(meningsuppbyggnad?). Vill ha, så nu bär det av till ica för att leta.


Jobbigt läge

Lyssnar på en låt som jag letade efter i flera år inan jag hittade den genom någon blogg någon gång i slutet av 2008/början av 2009. Jag mindes inte vad bandet hette och kom bara ihåg en liten del av texten som gick ungefär såhär "just wanna fill your hair with washing powder, to be able to say I love you into your big blue eyes". Det gav ingenting att googla. Tänkte att bandet hette nåt med chihuahua, men insåg att jag bara trodde det eftersom killarna såg ut som chihuahuor. Bandet heter the slaves och låten heter everyone is on drugs. Spose so.
Klarar inte riktigt av att chihuahua stavas som det gör. Chi-hua-hua. Häxan HiaHia. Kommer ni ihåg henne? Elak kvinna det. 

 

HÄJ

Om typ åtta timmar är det skola igen. Jag har alltså en arbetsdag på mig att sova. Fint!



Min nya hårfärg^


Lista på killar jag är kär i:

Mike Bailey
Jack O'Connell
Han som spelar Jim i The Office
Vince Noir


PS. Skojade bara om håret.
Kom på att det inte är kul eftersom alla kommer läsa det här efter skolan är slut imorgon och därför veta att mitt hår inte alls ser ut sådär. Bilden är från när jag misslyckades lite med en färgning i nian. Och det där är efter mamma typ räddade dagen med en halv flaska toning hon rotade fram ur badrumsskåpet. Innan det var det orange. I och för sig fick det röda mina ögon att se jätteblå ut, så helt fel var det ju inte.

Nerverna

Min väggblomma ser ledsen ut. Den vill nog ha vatten. Snörena till två av mina nejlikeapelsiner hänger kvar i mitt rum, fast utan apelsiner då. Ser ut som strypsnaror. Lite suspekt, som om jag antingen är trött på världen och förberett mig inför den "sista utvägen" eller så är det så att jag avrättar mycket små djur på en regular basis. Vet inte vad som är värst. Antagligen det med djuren. Det skulle ju typ vara början på en seriemördarkarriär. Så vill vi ju inte ha det.
Har som sagt börjat kolla på mord i sinnet igen. Det är inte bra för mina klena nerver. Kommer börja kolla efter gömda galningar i alla skrymslen och vrår innan jag ska sova igen. Inatt hörde jag ett paranormal activity-ljud vid fönstret när jag skulle sova, vågade inte vända mig om för att se efter. Tänk om det stått en såndär skugga där och...gjort sånt som sådana där skuggor gör. Då hade man väl självdött.

På tisdag ska nog åka och kolla efter balklänning. Vill helst ha den här.


hollywood hills, filmstjärnor och jet set-liv

På nyår när vi ville titta på "ring, klockor, ring!" så fungerade inte tvn. Då skyllde jag på Johanna och sa åt henne att sluta pilla så på allt. Idag när jag kom tillbaks till läggan och kollade lite noggrannare på problemet insåg jag att det inte var hennes fel utan att fel sladd satt på fel ställe. Enkelt fixat! Sen var det bara att njuta av min fina tvs fantastiska utbud! Eller? Nej.
Dosan funkade inte. Slut på batteri. Lätt fixat. Eller? Nej. För det var itne slut på batteri. Det var trasigt. Fuck.

NU sitter jag här. Utan min bästa vän, ze television och alla människor är på tranan och jag orkar faktiskt inte se tillräkligt representabel ut för att vistas i möblerade rum. Så...vad gör man?

Faaaaast! Jag kom just på att jag har massa mord i sinnet-avsnitt på datorn. Lycka!

Jag och Tony Hill, typ chillar. Var mycket roligare än det ser ut på bilden.

Ps. Vill ha mac så jag kan ta ändlöst många bilder på mig själv i photobooth. Ds.

Opa!

saker jag skrattar åt just nu: att jocke skrev vinterror istället för vinterreor och roliga bilder i min bildmapp

den här tillexempel

 


Ska sova snart



Knightrider på tvn. Kriminellt gäng bestående av spics, blacks och asiater. Tur att the hoff blev räddad av en mulatt i trenchcoat(som går under namnet "gatans hämnare). Annars hade han ju inte kunnat träffa den piffiga kvinnan i gul overall och henne hade han ju verkligen inte velat missa. Hon har lagat bilen, nu väntar jag på en remake av grease lightning.

Godnatt

Djuret

Pappa och Annika har en hund som heter Sigge. En ganska liten, svart hund som ser ut som om han har skägg. När jag åt frukost i morse trampade han runt på golvet i köket och bara var.  Det var då det slog mig. Det är ett djur. I en lägenhet. Som bara lever.  
Det käns nästan lite fel, det hör liksom inte hemma här. Jag vill liksom släppa lös honom i skogen så han kan vara i sitt naturliga habitat. Nu tror jag i och för sig att sigge, som har ungefär lika mycket jaktinstinkt som en morot skulle dö ut ganska fort. Stackarn. Han får nog vara kvar här. Han är ju söt som en knapp och har dessutom fattat tycke för mig. Just nu ligger han och andas sådär stötvis som små djur gör vid mina fötter. Som en bit svart trassel med aningens dålig andedräkt. 

Nu ska jag kolla om det är nåt värt på tv. 
c yall.


det är inte hunden på bilden
som skrivit inlägget

 


Livet ändå.

Idag drog jag på mig mina sprillans nya doctor martenskängor jag fick i julklapp av min far och gick ner på stan. Det var kallt ute. Inte bara kallt heller, det var arktisk kyla. Allt eftersom jag gick domnade mina jeansbeklädda ben bort mer och mer. Efter ett tag kändes det som om jag pinnade fram på ett par frysta stockar. Sen började det sticka i låren och bli varmt, ungefär som man hört att det blir när folk fryser hjäl. Efter det känndes det som om musklerna började släppa från sina fästen, som om för vart steg jag tog så ramlade små, små bitar av frystorkat kött av. Som en morbid variant av brödsmulorna från hans och greta så jag skulle hitta hem igen. 
  Som tur var så var det inte så illa, jag överlevde utan frysskador och hittade dessutom hem utan problem. Avsaknaden av brödsmulor/fragment av mina ben till trots. 
  Det känns fint, att jag hittar till och från pappas nya lägenhet själv. Kan vara bra att ha i framtiden.  

Liten anekdot: Åt julkorv hos mormor i veckan. Det är seriöst det ultimata målet mat. Man får julkorv(=kött) som man äter tillsammans med blodpudding(=blod) och stekt fläsk(=misshandlad gris). Sen är det inget mer. Inga grönsaker, ingen potatis. Bara saker som har haft en mamma och en pappa. Kött, essensen av livet.


Vill inte äta den här grisen. Den har ju stövlar på sig. Vill bara krama.


11.37 tisdag förmiddag

Då var det det där med att gå i skolan också. En tjej jag jobbade med i går sa en grej jag gillade. Hon gick ut gymnasiet i våras och extrajobbar på t-bro for a living nu. Det hon sa var "jag brukar säga att jag ska plugga vidare nästa år för det låter bäst så."


Cher före och efter. Man orkar inte. Vill. Inte. Bli. Gammal.


Löften om bättre tider

Förutom att jag sålde fika till sju personifieringar av alla mina fördommar om öststatsmänniskor så hände inget spännande alls idag. Sov, jobbade, åt, och ska snart titta på engelsk deckare. Glamour är mitt andranamn skrev jag nyss som svar till en kommentar några inlägg ner. Sanningstal.

Johanna berättade att hon läst någonstans, på ett forum kanske, om människors nyårslöften. Tydligen hade flera tjejer sagt något i stil med "eftersom jag aldrig blir kär är mitt nyårslöfte att bli det i år" Bli kär. Som nyårslöfte. Där ser man, tänkte jag och har, inspirerad av dessa fantastiska kvinner knåpat ihop tre egna nyårslöften som jag lovar att genomföra i år.
- Eftersom jag aldrig blivit tillsammans med Mike Bailey förr blir mitt första nyårslöfte att bli det i år
- Mitt andra löfte är att bli kompis med alla i mighty boosh
- Löfte nummer tre är då att bli rik, genom att vinna pengar på lotto.
2010 kommer bli ett bra år för mig.

Egentligen har jag bara bestämt att 2010 ska bli det år som för evigt blir ihågkommet som året då jag slutade upprepa mig.

Precis som 2009 var året då ingen hade byxor.


Grått nytt hår *sköjfrisk*

Leker jobbiga lekar där jag förlorar. Inte okej.
Matilda Woxberg är söt:) *glad smiley*
Hon står brevid och rättar till mina stavfel och bara är. Jag bara *njuter av tillvaron* 
Puss alla, hoppas ni haft ett bra nyår och en trevlig fäst.
  

RSS 2.0