Next stop monkey clock

Pictures from the beautiful northern England. Skämt åsido, här är en handfull bilder från min resa. Bortse från den dåligabildkvaliten, jag kan inte hjälpa't.


Woxan på flyget, vi skrev en ungdomsnovell.


Antisocial behaviour.


Fisk-Frisk.


Kort på Rebecka som knäpper kort utanför vandrarhemmet

 
Lina skadade visar upp sitt skadade finger. Killen i receptionen som delade ut plåster såg ut som jamie oliver, fast lite smalare och sötare. Jag ba"Can you cook me something?"*flirty-eyes*


Måndag kväll. Gruppmys på kyrkogård.


Leonas och veronikas säng belonged to lionel richie. Han syntes dock inte till. Det var synd


Medelålders par som kysstes passionerat(äckelhånglade) utanför nationalmuséet. De höll på i minst tio minuter, utan paus. Sånt där håller man innanför hemmets fyra väggar säger jag. Med stängda dörrar. Helst med lyset släckt.
Kinden och håret tillhör Woxi som fick stå och posa så vi kunde låtsas att det var henne vi fotade och inte göra cosy couple obekväma.


Monumentet. Det var fint. Och högt, alldeles för högt för att få plats på bild

 
FÅGL!


Leona var fågl!

När vi var på väg till bion, som vi dock inte besökte då det inte var några bra filmer på g, hittade vi tre favvostälen.
Först var det Saphire. Lägg märke till brösten på siluetten längst till vänster.


...sen var det Bottoms Up.


Och när man hade tittat klart kunde man gå en våning upp;

Ambassador "Sauna" Leisure Ltd.

Så, ovan är alltså bilder från måndag kväll och tisdag. Resten kommer imorgon. Om jag inte glömmer mig.

Har förövrigt just sett the Shining. Jag är lite rädd nu. Önskar jag hade ett väldigt litet rum med jättemånga kuddar att sova i. Det blir mindre läskigt om det är mindre yta, det finns det statisitk på.    


Hej

JAG ÄR TILLBAKS!

Ville bara säga att jag är tillbaks från Edinburgh. Imorgon kommer ett inlägg med egenhändigt knäppta bilder. Det blir väl roligt hörni?! Kan hända att jag skriver lite mer om vad vi gjort, idag nöjer jag mig med att säga att jag har haft det awesom och att alla varit söta och snälla hela tiden, typ.
Just nu är jag bara trött, vilket har resulterat i halvkoma på tåg följt av en liten tid då jag pratade oavbrutet om interessanta saker som katter och andra djur. *söt tjej, åtta år* Vad några såg ut att tänka: Vill. Döda. Nu.

Förresten, jag fick ett mms i måndags som jag inte kunde kolla på. Fick veta att det skulle föreställa en särk av ekorrar och jag har längtat efter att få se den ända sen dess. Det har vart tre långa dagar. Här är den. Nästan lika fantastisk som jag tänkt mig


 


Men gud så hysteriskt.

Besöksrekord idag, igår menar jag. ni fattar. Tror jag i alla fall. Kan vara tangering i vilket fall. Gissa hur många. *lektant* 

Bra sak: Jag har fått orderbekräftelse på min studenmössa och jag hade stavat baccalaureate rätt. Fick för mig att jag missat e:t så fort jag skickat iväg ordern när vi beställde. Typ panik i rösten och ba: Stavade jag rätt på baccalaureate? Va? Jag tror jag glömde e:t. Matilda! Skrev jag e? VA?
Matilda ba: *skrattar* Idunno...
Men som sagt. Det fanns ett e med. Det var tur. Hade blivit pinsamt annars.

PS. Min studentmössa är ekologisk.
PS2. Min nya hårfärg drar mot lila. Inte som gammal-tant-hemmafärgning. Lite lila bara. Jävla oflyt.
PS3. Mamma. När du ringde och frågade om jag packat klart allt och jag sa ja, då ljög jag. Vet inte varför. Det bara kom. Alzå, jag har inte packat klart till min resa, jag har bara lagt fram allt i en vikt hög på golvet. Wox kommer imorgon så jag kan stoppa det i hennes väska. Att packa gör mig nervös. Jag glömmer alltid saker. Alltid. Det slår aldrig fel. Oftast är det tandkräm. 

Tänker att jag producerat en rad interessanta inlägg nu. Känner mig som Kenza utan glamour. Ska jag berätta vad jag ätit också? För seriöst, igår och idag har varit två dagar av seriöst överätande. Inte jättebra, men det smakar dessto bättre. Mmmmmm, lasange. Bland annat. he he. *cool smiley som dansar*
Nu ska jag sova. PUSS 


lalala

Gillar: Att Johannes Brost pratar om norrländska skogshuggare som om de vore outbildade bönder från sent 1600-tal, alternativt djur (jag tänker kaniner) "Å dåm fatta ingenting asså. Att de skulle va sånt tjafs om träd va."


Orkar inte göra något. Känner mig ensam. Önskar att Emma var hemma(det är väl inte mitt fel att det rimmar) eller att Wox-anne kunde komma hit. Vill titta på skräckfilm och äta morötter.

Pepp

Sitter med hemma-mammaknut i håret och peppar inför skottland till en radiodokumentär om almstriden. Såklart att det var sossarna som ville såga ner almarna.
Snart ska jag färga håret, inget spännande.
OJ! Såg just att jag nästan dödat min fikus. Igen. Den har det inte lätt, stackarn.

HIT SKA JAG IMORGON!!!!


Hästpojken


Världens finaste dokumentär. Jag är alldeles varm innuti. 
Klicka på länken, läs lite mer om vad den handlar om(kunde inte skrivit det bättre, så jag lät bli) och klicka er sedan vidare och ladda ner. Så vacker. Ni måstemåste kolla!
http://alsattersgatanelvaa.blogg.se/2009/october/the-horseboy.html#comment 

Det här är förövrigt mitt tvåhundrade inlägg. Bättre än så här blir det inte på en söndag.  


The trend is...

Ikväll är jag ensam hemma med djur. Skulle vart barnvakt åt lillebror, men han valde bort mig och bestämde sig att sova över hos en kompis istället. Så nu sitter jag här, ensam med en ramlösa citrus och funderar på vad jag ska roa mig med denna kväll. Det blir väl svt play som vanligt. Och så ska jag dela med mig av två musikvideor som jag gillar. Bägge sportar årets trend - inga byxor(den ena mer än den andra) och de har fantastiska danssteg. 

Först ut är Linda Sundblads "To all my girls"

Den här videon är så fab! Det är nittiotal, det är halvnaket och när det liksom dansas in sådär fint från sidan som det görs vid tillexempel 0.34 då blir det fulländat. Och så slutet sen. Slutet! Hon står i en tröja med rattar på bröstet(vill ha!!) och schamponerar in håret med en naken svart kille brevid sig. Jag vill tänka att det har något att göra med att afrikanska män har varit för frånskilda, ensamma medelålders kvinnor vad thailändska kvinnor är för ensamma medelålders män. Kommer ihåg att jag vid allt för späd ålder lyckades se en dokumentär om fenomenet västerländska kvinnor som åker till afrika för att hämta en man. Det pratades om de "afrikanska männens enorma könsorgan"(inte nödvändigtvis sagt med just de orden). Jag sju år ba (O_O)

Nästa video jag ville visa hittar jag inte på riktigt. Jag kan lägga till ett klipp, men jag vill egentligen att ni tittar på det här http://www.youtube.com/watch?v=xt1jhoP4Btg det är den officiella videon som de sett till att man inte kan lägga in på bloggar och sånt. Girigbukar är vad de är.
Låten är i alla fall she wolf med shakira och här kommer sången med typ porriga klipp ur videon(ni måste kolla på den riktiga videon! Det här är bara ett substitut).

Älskar det. I buren ba *bresar i hudfärgad body* Och den där svarta kreationen hon har. Jag finner inte ord. Ni vet att de brukar säga att en skönhet klär i allt. Uppenbarligen är det en lögn, för det där svarta overålen med hål i skulle inte ens Beyonce kunna bära upp.
Tänk och få vara med på inspelningen till det där. Vill så gärna veta mer om koreografen. Vem är han?(jag tänker mig att det var en han. Det är alltid män) Hur tänkte han? Vad rör sig i hans huvud? Vad sa han under inspelningen? 
Slutet är riktigt fint i den här också. Med det våfflade håret och skönhetstävlingsleendet ser hon ut som en tolvåring som tuffat till sig inför mellanstadiediscot. 

Förresten, nästa inlägg kommer bli mitt tvåhundrade. Det måste uppmärksammas på något vis.    


We were dancing



Kan inte hitta någon bild på hur jag vill klippa mig. Det sög ju. Dessutom gör nya facebook mig yr. Asbergersgenen som sätter in. *klarar inte förändring*

 


Hår

Jag vill klippa mig. Egentligen vet jag precis hur jag vill att det ska se ut också, men jag kan inte förklara. Därför sitter jag nu frenetiskt och letar bilder. Uppdaterar om ett tag om jag hittar nåt kul.

 

Kosmos och jag

Igår på min yogalektion skulle man ligga på knä med pannan i golvet och "klappa sina njurar".
Sen som avslutning skulle man sitta i skräddarställning med armarna utsträckta framför sig och stirra på ett ljus. När man stirrat ett tag skulle man blunda, se ljuslågan innanför ögonen, tänka sig att den finns innuti en. Sen skulle man se en blommknopp i sitt hjärta som öppnade sig och i den var ljuslågan men det var ingen vanlig ljuslåga, det var sanningens och ärlighetens ljus och det spred sig i kroppen. Till ögonen för att hjälpa till att bara se det som är vackert, till öronen så man bara hör det som är bra, till händerna så man får lättare att hjälpa sina med människor och till munnen så man bara ska prata snälla och bra saker. Sen skulle man fyllas av ljus som spreds över världen till både vän och ovän. Jag ba *harmonisk-och-spirituell-tjej*
Haha. Nä, jag började skaka av utmattning efter att suttit rak i ryggen i flera minuter(love my muskulatur) vilket var det enda som hindrade mig från att dö av harmonisk overload.
Kommer ihåg en sådan där meditationsavslutning när jag gick på yoga i ettan då man skulle tänka att man "vaggade moder jord i sin famn." Klarar. Inte.
 

En bild på Nickes händer och sorbet + glassen jag åt när vi var i Uppsala våren 2008. Den är med för att jag längtar efter både Nicke och Uppsala. Och för att jag gillar glass.
Vill åka till Uppsala snart, min pappa har varit världsbäst och köpt hösten/vinterns snüggaste klänning åt mig. Den är röd och i sammet och så, om man får säga så själv, är jag söt som en liten prallin i den. Såg ut som något från Ensamma hemma. 

PS. På måndag åker vi till E-E-E-E-Edinburgh!
//Dusty Moonshadow

Hej

Vaknade i totalt mörker efter min disco nap. Trodde klockan var apres midnatt, så jag stapplade upp ur soffan för att mötas av Emma i träningskläder. "Vad är klockan?" "Kvart i sju." Jag gick förvirrat vidare in i köket och började diska. Det var nog lika bra så, då hinner jag både städa och läsa in mig lite på baltutlämningen innan det är läggdags. Välkommen till en dag med mig på Fun Academy!

Städar gör jag för att det ska bli lägenhetsfezt med halloweentema här hemma nästa lördag. Har redan nu börjat spåna på vad jag ska klä ut mig till. Lungsjuk? Woxan påstår att alla andra tänker klä ut sig snyggt, så det är lika bra att vi också gör det(vägrar klä ut mig zeksigt, det känns bara tacky!). Är det någon som har nåt tips så är jag idel öra. 

Här är en bild på Woxi från förra årets halloween:

Hon var utklädd till okarismatiskt resturangbiträde. 

Ja och så har ju min bildbok börjat sin resa hem från norrköping idag. Det känns fint. Jag har så mycket att säga den.

   

Edinbroh

Idag beställer min lärare flygbiljetter till Edinburgh. Vi åker på måndag, jag och min bildklass. Åh, vad jag längtar! Det kommer bli så kul!!!!! Vi ska gå på museum och titta på konst och bara vara.


Moving on. De säljer orginalaffischer från ryska revolutionen på konsthandeln här i Bollan. Jag villvillvill ha en. Dessvärre kostar de 2000kr och jag har 60 kr på kontot.

Den här skulle älska att bo på min vägg. Den skulle göra sig så bra, sitta som en smäck.


...

*borstar tänderna*


En berättelse ur verkliga livet

Idag på bilden beklagade jag mig över att jag bara har 60 kronor kvar och därför måste ta av körkortsfonden för att ha något att leva för i Edinburgh. Min bildlärare sa; Ja men det är ingen fara. Det finns nog mycket pengar att tjäna på gatorna där. 
Sen berättade hon om en klassresa för många år sedan där en av tjejerna på resan fick slut på pengar, började ha massa italienare/fransmän/infödingar runt sig och sedan helt plötsligt hade hon jättemycket pengar. Hon hade på riktigt horat ihop pengarna. En sann entreprenör. Eller?   
Undrar vad man gör som lärare i den situationen. Är det som när någon supit förmycket eller använt droger och personen i fråga måste köpa sig en ny biljett hem och åka omedelbart?  

Idag har jag även vart på banken och skaffat mig ett nytt bankomatkort. Sen gick jag till ica och handlade en hel kasse av säsongens primör. Priset på rotfrukter/kål/morötter den här tiden på året gör mig glad. 2.40 kr kilot, jag ska leva på grönsakssoppa och rotmos fram tills jul. 

 

Gömda skatter

Min mamma har som en brudkista full med garn. Allt slags garn, tunt, tjock, stickigt, lurvigt..you name it, she got it. I alla fall letade jag igenom denna skattkista för att hitta lite virkgarn till mitt kreativa arbete(love CAS) som jag ligger liiite efter med. När jag stod där med garn upp till armbågarna hittade jag något fint, nämligen en kofta mamma skulle sticka till mig i sjuan. Den är vit och kabelstickad och faktiskt lite underbar. Det enda som fattas är ärmarna också är den inte är ihopsydd, MEN om jag syr ihop den så lovar mamma att stick klart ärmarna. Så lüklig! Det är fint att vara materialist sådana här gånger.

Måste bara visa den här bilden på mig och woxan också. Den måste vara från förra året någon gång, det var ialla fall när jag hade fin hårfärg.  

Älskar bilden lite. Först är det kontrasten mellan våra hudfärger. Matilda sitter där och ser åttiotalsbrun ut medans jag är lungsjuk. Sen är det hennes min. Som om hon absolut inte vill vara där, som om det gör ont. Med tanke på min rektum-mun kan det hända att det faktiskt gör det också. Ser ut som en hård puss. Jag ba *dödar med kärlek* Tänk abusive husband som låtsas krama men egentligen bara vill skada, så han kan misshandla sin fru offentligt utan att någon misstänker något. Alla bara tänker "åh vad gulligt, så kära de ser ut" medan frun försöker signalera med ögonen att hon behöver hjälp, typ blinkar SOS.  

Köttberget


Älgjakten är slut i mina hemtrakter, så nu sitter mamma, roger och rogers son nere i köket och häver rått kött i fryspåsar. De har typ trettio kilo kött(gånger två till och med, tror jag) att stoppa undan. Det är som två av min lillebror, fast styckat och nedmalt och lagt i icakassar. 
Rått kött är inte min grej. LUkten får mig att må lite illa, dessutom har rå köttfärs en tendens att klibba fast lite här och var tills man har det i håret och på hela tröja. Inte jättemysigt. 
Förra året var jag med och hjälpte till. Mamma sa att vi skulle gör det som en familjeaktivitet. Att det skulle vara kul och mysigt att göra något HELA FAMILJEN TILLSAMMANS. Fikat efteråt var väldigt trevligt. 
 

Renässans/Robot boogie

Återupptäckte den här videon för några dagar sen. Nötte den stenhårt i pre(ettan). Den är fortfarande lika awesome, vissa saker ändras inte. 


Come on sucker lick my battery!


Eftersom de som bestämmer sånt envisas med att bara visa skit på tv ikväll ska jag roa mig med svt play resten av kvällen. Riverside, nurse jackie och skräckministeriet -håll mig ömt!

Materia är allt.

Idag har jag varit till stan. Utan pengar. Det är som kinesisk vattentortyr. Hittade två par skor, ett par jeans och cirka 5000 kosmetikaprodukter. Det är bara till att hoppas att jag aldrig blir ekonomiskt oberoende, jag skulle köpa så mycket smink och liknande att jag skulle behöva ett extra hus till det. Jag skulle bli som den där damen som shoppade så mycket att hon bara kunde ta sig fram i smala gångar i sin lägenhet. Hon hade liksom staplat allt bråte efter väggarna och byggt labyrinter i det. En dag rasade en av gångarna ihop och damen blev fångad där, som i ett gruvras. Hon dog.
  

Inte okej

"Vi lever i en tid då media och modeindustrin matar ungdomar med ett sjukt kroppsideal" och blabla. Jag brukar inte orka bry mig om den debatten, retuchering hit och anorektiska modeller dit. Man kan skratta åt skiten, eller bara titta bort. Men seriöst! Det här var att ta det flera steg för långt!
  
Inte nog med att tjejen fått sparken för att hon var "för fet", de retucherar dessutom en bild till total misär. Att Ralph Lauren överhuvudtaget vill att det där ska representera deras märke är beyond me, liksom hur de tänkt sig att en undernärd alien med bulimi ska få folk köpsugna. Vad fan tänkte de?

Bilden är tagen här: http://www.elle.se/mode/modenyheter/2009-q3-1/photoshoppad-filippa-startar-mediestorm-i-usa.aspx. Man kan även läsa mer där om man vill.


ice baby

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel...och ibland har man bara tråkigt.

Fick just min dator övertagen via msn av Rebecka som skulle försöka hjälpa mig att få sidnumreringen på rätt sidor i min ee. Det gick tydligen inte och jag är lika duktig som min farfar på datorer och allt som hör därtill så hon läre komma hit sen och dona. 
Nu sitter jag här och försöker finputsa på skiten och äter isbitar. Det suger att vara godissugen och pank. Frukt är inte godis, inte is heller. 

Var på yoga för första gången sen...stan brann? Jag har tydligen stelnat sedan jag slutade, var så ovig. Dessutom fick jag ont i ryggen av allt. Det är lite sorgligt. 

Såhär kan jag inte göra. 


Blir varm i hjärtat

http://open.spotify.com/album/7Gy41hn9eh0c2AnrpQYElc
-Hej Krunegård! 







(Ett litet problem jag har just nu: Jag tycker ingenting.)



Dålig dag

Varför började jag inte på min extended tidigare? Då kanske jag hade sluppit sitta här i upplösningstillstånd. Den är dålig, för kort och jag vet inte vad jag ska ändra på. Avlider.

Sylvia Plath begick självmord med hjälp av en gasspis medan hennes barn satt i rummet brevid. Hon tog i alla fall ut dem från köket, det är moderlig kärlek det. 
Detta ska, enligt min engelskalärare, vara hennes självmordsbrev skrivet fyra månader innan hon faktiskt stack huvudet i ugnen. "Daddy" heter dikten i alla fall.

 

Ps. Spotify funkar inte heller. Allt går fel idag.


Group 4 project

I mars(tror jag) hade vi projektarbete i vårat gruppfyra-ämne, i mitt fall kemi. Min grupp skulle skriva om blekningsprocessen vid papperstillverkning och jag höll på och mailade massa pappersbruk för att få info om hur de gjorde. Idag när jag kollade min skolmail hade jag fått det här av man på Nordic paper, ett helt vanligt pappersbruk någonstans i Sverige:

Hej Sara

Gick projektarbetet bra? Om du har en kopia på rapporten så är jag intresserad.

Mvh

Henrik 

Så sött! Ska svara:
Hej Henrik!
Kul att höra från dig! Tyvärr kan jag inte skicka någon rapport då någon sådan inte finns. Hoppas du inte blir ledsen.
MVH
Sara :)

Btw, idag sa min skolbästis att jag är mogen, så nu ska jag byta mail till [email protected] -Adda!!!
skämt åsido(måste tillägga eftersom jag alltid tror att alla andra är okapabla till att förstå skämt. Ännu en sympatisk sida av min fantastiska person) GODNATT!
http://open.spotify.com/track/5uIRtJOURp8Wq0BG4LFeED



En värld av väldoft.

Imorse vaknade jag tio minuter innan jag skulle vara i skolan. Jag blev så lycklig.

Just nu sitter jag och min roomie och har en politisk diskussion. Hon håller inte med mig. Måste gå på Ica snart, typ lägga mina sista slantar på att köpa pengar till mobilen. Mat läre jag ha också. Det får bli vitkål och kålrot i dessa arma tider.


Vad Lisa fick att äta:


"Koka potatis - inte så lätt som man kan tro"

Räddade det som räddas kunde och gjorde hybridpotatismos av det. Blev gött som smör!


The Hills

Idag skulle vara första dagen på min sockerfria månad. Tills jag åt sju kakor på bilden. Man kan inte vinna varje gång.

Snart ska jag gå och laga mat till Lisa. Hon ringde och krävde en mat och en varm famn, ungefär. Mat har jag  i alla fall åt na. Ska bara titta klart på the Hills först. Överdramatiska mtv-shower med värdelösa skådisar är luften jag andas. 
 
Love Heidi och Spencer


öhh?


Här är en bild på en blobfish. Nina säger att en farbror som brukar fika på hennes jobb ser ut sådär. Priceless.

Idag har Matilda bildat mig lite, ni kan också få ta del av hennes kunskap.

Matilda säger:
Mord är den främsta dödsorsaken för kvinnor i Europa mellan 15 och 44 år, och det är män som mördar dom. Det "vanligaste" sättet för en kvinnan att dö i Europa är att bli ihjälslagen eller ihjältorterad av en man. Begreppet mördare är när en person har dödat fler än en människa."

Sara. säger:
vad är man när man dödat bara en människa då? Oförsiktig?

Matilda säger:
ja, ajg skulle tippa på det.

Matilda säger:
klantig kanske

Förr en gång skickade hon ett citat från någon sida på internet där det stod att man skulle tänka på pH-värdet i underlivet som "ett glas, gott, rött vin". Gott också. Det var viktigt. Nazteyh!


tors/fre/lör

Jo såhär va. I torsdags åkte jag till norrköping där jag såg bob hund, feztade med pojkar + en tjej och hade trevligt. Eftersom jag tappade varje möjlighet till bra foton i sommras tänkte jag ge er min helg i dåliga mobilbilder nu. Håll till godo!

Måste bara skriva lite om Bob Hund först. Dom är fantastiska. Jag hade nog min bästa kväll på länge i torsdags. Det började med en öl(som smakade skit) på saliga munken. Där spelade ett övervintrat proggband som hette typ blå hästen och hade den genialiska låttexten "en poltergeist snodde min gummistövel, och foten min blev våt" Kan man annat än älska progg? 
Sen var det dags att dra till Hugo där kvällens huvudakt spelade. Åh det var så bra! Det var trångt, svettigt(jag luktade mans-svett när jag kom därifrån och det var INTE mitt fel.) och helt jävla underbart!
Nog om detta, mer pixliga kort till folket!


Nina och jag taggar på tåget. lalala...är man zeksig nu?


Glada pojkar med staty och glass på papper efter Bob Hund. *ser ut som facist-tal*


Världens bästa byxor!!! Nina tyckte jag såg ut som en dagisfröken på den
här bilden. Jag tycker jag ser ut som utvecklingsstörd på 70-talet. På ett bra sätt så klart. :)


Häfv-öl på hemköp i Linköping


Ninas bestaste film. Även den hemköp.


Vin och film i en jättemysig lägenhet i Linköping. Filmen hette the chumscrubber,
men det har jag nog redan sagt.


Supersuddig bild på killen som bjöd på vin, pizza och bra film.


Nina sover i keps medans vi andra tittar på film


Närbild på världens-bästa-byxor och sucidearmbandet jag köpte på indiska. Det har vassa ståltrådsbitar som rispar mina handleder. 

Är jag hemma i Bollan igen nu, har just vart på den mest tacky krog jag någonsin varit på. Det var skitkul och Kajsa fyllde 18. Grattis! 
Nu skulle jag vilja se en bra thriller/friller - helst något med psykotisk mördare. Går det inget på tv får det bli arrested devlelopment istället. Nästan lika bra.

 


Blobfish

Googla det! Blobfish alltså. Jag lägger nog ut en bild när jag kommer hem också. Bästa djuret efter sloth.

Är fortfarande i norrköping, eller för att vara helt korrekt så är jag faktiskt i Linköping nu. Hemma hos en kille som heter Johan som visar bra filmer och bjuder på vin och glögg. Filmen hette chumscrubber. Titta på den!
Jag har påbörjat ett inlägg om gårdagen och framförallt kvällen. Kvälen som kan ha vart den bästa kvällen jag haft på riktigt länge. Bob Hund är fantastiska, men mer om det sen. Kanske. Det kommer mer om allt sen. När jag har min dator så jag kan lägga in mina mobilbilder och visa i bilder istället. Bilder på mina nya, låt oss kalla dem, byxor. Jaja, nu har jag lovat mitt sällskap lite högläsning. Återkommer. Hoppas alla har en trevlig helg. *glad smiley med ett glas rött* *älskar bib*

Dog just lite

J: Hur gör man när man teabagar någon?
Jag:Man lägger pungen på huvudet på någon. Typ.
L: Vaddå? Medans den lever?
Jag: *dör lite av skratt*
J: Öh, nej man dödar den och sen lägger man sin pung på liket
L: Jaha! Jag trodde man skulle ta deras pung.


Bake a cake, nom nom.

Är så glad över att min fiskning efter kommentarer fungerade. Nu fortsätter ni så här grabbar! Kör på mål och se upp med deras nr 4, den snabba, lilla killen, han är farlig. Så, adde passar coffe och så borde den sitta i kassen. Var inte rädda för kroppskontakt med det andra laget! Kom igen nu! Nu krossar vi dem! ...och sen hade dem zeks.
Vad tycker ni om filmscener som börjar som slagsmål och slutar med passionerat love makeing? Personligen kommer jag nog aldrig reagera på en örfil eller en hårdhänt omskakning med att slita av mig tröjan och, så att säga, lägga upp mig. Men then again, det är ju bara jag...

Tänkte även dela med mig av en rolig konversation mellan mig, harriet och leona:

Jag: Hatar låtar skrivna av medelålders män som handlar om bröst!
Harriet: Ja! Som den där, hur går den? Dina bröst häckar som duvor?
Jag: Dina bröst är som svalor som häckar.
Harriet: Ja den! Uh!
Jag: Eller hur! Man ba, vad? Svalor? Som häckar?
Leona: Ja, ofta. De är väl inte ens svala? *känner på sina bröst*

Vill dock tillägga till Leonas försvar att hon är från tyskland, det kan leda till språkförbistring:)

Snot

Jag sa åt Lisa att ringa mig när hon slutat jobba, sen glömde jag mobilen i jackan och svarade inte när hon ringde. Gulle mig.

Förövrigt är jag lite bitter för att min blogg har typ elva besökare om dagen och får typ tre kommentarer i månaden medan bloggar där det skrivs om "mode" (vad bloggerskan i fråga köpt för tröja på gina) och vad de åt till lunch(sallad minus bröd och dressing) får flera hundra läsare. Jag vill också ha flera hundra läsare. Och kommentarer. Ge mig kommentarer!

Om det hjälper kan jag skriva vad jag åt till lunch; törr fisk med en skum morotsås som jag i brist på annat kallade menslik. Till detta drack jag två glas mellanmjölk. Till kvällsmat tänkte jag koka havregrynsgröt och bre någon limpmacka. Känns det glamoröst?


Avfallskvarnen

Jag är inte den som bangar när det gäller att äta djur, jag har absolut inget emot att korvar är nedmalt avfall, eller att fiskpinnar är detsamma, fast av fisk då, huvudsaken är ju smaken. Och det smakar bra. Men! Idag när jag stod och läste inehållsförteckningar på leverpastejspacket(för att se vad som innehöll mest lever, hehe) och således fick veta att arbogapastej har "bindväv från gris" som typ fjärde ingridiens, då tog det emot. Bindväv. Som en egen ingridiens. Inte så att den bara har råkat följa med något annat och hamnat där. Nej. De har medvetet skrapat av bindväven från grismusklerna för att stoppa den i sin produkt. 

Sen kände jag för att lista upp något. Jag ger er:

Bästa låten nu:


Äter: Chips med dipp. Soldipp, dill och något.

Bäst: Att jag fick jobba på T-bro(läses med engelsk uttal) igår=cash till mig. girig_tjej_91_

Jag roar mig med: Att läsa kemin med rysk brytning. Inte för att imitera min kemilärare(som är ryss*förtydligar*) utan för att det är kul. Rakt av.

Awesome: Att Billy köpt biljetter till bob hund idag. Kommer bli fantastiskt*kissar på mig av glädje*

Kul i skolan: På historian fick vi se någon youtubefilm som hette "the bloody history of communism" där de pratade om kommunism, darwinism och facism i samma andetag. Sen gick de vidare till att berätta om hur Lenin blev sjuk, galen och sedan dog. Allt detta som ett straff från gud för att han varit en ond man. Jag tycker Lenin ser snäll ut. Och säga vad man vill om Stalin, men stilig, det var han.


Neurotiskt

Min mammas kompis målade skåpsluckorna i sitt kök mörkblå varpå hennes mor utbrast "Men herregud! Har du fått åt nerverna?!"

Idag var jag iväg på massage för att försöka tangla ut mina nacknerver och trycka bort bindväv som, enlig mother, är anledningen till att jag varit lite yrslig och haft huvudvärk. Det gjorde ont som fan och nu sitter jag här och hinkar i mig vatten för att "säkert få ut alla slaggprodukter som frigjorts under massagen". Massören var en trevlig, något äldre dam med många katter och tavlor med änglar på väggarna. Dessutom möttes man av en mur av röklukt när man steg innanför dörren. Hon jobbar hemma, rummet vi var i hade en skylt där det stod "mottagningsrum" skrivet med comic sans i fina färger. Min ToK(typ kunskapsteori, filosofi light kind of)-lärare använder alltid comic sans när han skriver något åt oss. Anledning: "I think it looks friendly". Till skillnad från times new roman som ser ut som en Manchestergangster(manchester, staden. Inte tyget, det är snällt) som dessutom tänker ge en ett manchester smile med ett bankomatkort.

Såg Lilja 4-ever nyss också. *ledsen smiley* Jag dog lite när hon var hos den där mannen som vill låtsas att hon är hans dotter. Ba, heeej gumman! Är du redan hemma från skolan? Sånt spär på min, ganska så irrationella, rädsla för medelålders män jag inte känner. Kommer ihåg när jag fick sitta brevid Loket, från bingolotto ni vet, på ett i övrigt nästan tomt plan från halmstad till arlanda. Jag var så himmla rädd hela tiden, satt upptryckt mot väggen för att komma så långt bort som möjligt. Vet inte riktigt vad jag var rädd för heller. Jag menar, vad hade han kunnat göra? Typ andats kaffeandedräkt på mig... 

tröttihuvudet

Skriver world lit. Lalala. Blir överdramatiskt och högtravande. Man måste älska. Ungefär lika mycket som att höra mig prata. Ibland orkar jag inte ens lyssna på mig. Jag låter som en speedad fjortisekorre, är det ok?

Igår var en av mina gamla klasskompisar från högstadiet och hälsade på, riktigt nice. Snart ska jag tillbaks till skolan för att typ tanzen mit musik i bildsalen med woxi. Önskar mig en lagom dos efterblivenhet så jag kan slappna av så min spänningshuvudvärk släpper.

Ungefär så mycket händer just nu. Intressant?  


RSS 2.0