Follow the yellow brick road

Vet ni vad jag hatar? Frisörer som inte klipper som jag säger åt dem att klippa. Om jag säger att jag inte vill klippa av så mycket, gör inte det då! Jag betalar fan för deras tjänster, de kan väl åtminstone lyssna på vad jag säger? Och sen, när männskan säger att hon bara behöver ta några millimeter men klipper bort nästan en decimeter, vad är grejen då? Har hon inget ögonmått? Sa hon bara fel måttenhet till mig? Är hon dum i huvet? Frågor utan svar. Allt jag vet är att jag helt tappat tron på frisörer. Jag saknar min gammla frissa från Ockelbo, hon visste vad hon höll på med. I allafall så gjorde hon som jag sa. Jag gillar henne.

Nu ska jag ta djupa andetag, försöka tänka på att det bara är hår(det växer ut igen, har jag hört) och lyssna på Somwhere over the rainbow med Judy Garland. Den brukar göra mig glad.


Somedays

Det svider på min arm. Först trodde jag att jag fått ett nytt födelsemärke och cancer. Panik! Sen kom jag på att det var ett brännmärke sen Tomas lyckades fimpa på min arm i fredags. Aningens bättre, även om det är ganska deprimerande att folk inte ser skillnad på mig och en askkopp.
Appropå deprimerande, jag har suttit och kollat på kläder och skor på nätet idag men har inga pengar att köpa nått för. Det är synd om mig.
Efter lovet ska jag börja vara mer ekonomisk...eller skaffa ett jobb. Jag tror jag kör på det senare.


Saftkalas is the new black

Hej, jag är här nu.

Top Model har satt igång på riktigt och jag är glad. Finns det nått bättre än att titta på ett gäng beniga tjejer som inte gör annat än att ha cat-figths och böla. I'm loving it.
Ikväll har vi dessutom haft främmande jag och min sambo. Trevligt värre. Folk har kommit i omgångar så jag har i princip inte gjort annat än att fika hela dagen. En perfekt dag helt enkelt.

Nu sitter jag och lyssnar på filmmusiken till Mulan. Boy, do I love that movie! Riktig nostalgi. Turligt nog för mig så kommer Woxberskan och hälsar på mig i storskogen i helgen så vi kan se den. Åh, jag är en glad giraff.

Oh god! Nu låter det som mina alkisgrannar spyr också. Det är äckligt lyhört in till deras lägenhet. Bara dom inte har musikal i natt igen för nu vill jag sova.

Gonatt, och hejdå rymden. 

RSS 2.0