Gott Nytt År slampor!

Jag och woxan sitter i mitt kök och andas innan städningen. Jag skar mig på ett glas som spontansprack när jag diskade, så nu sitter jag här och blöder ur. Vi hade inga plåster hemme heller, så jag tejpade fast en bit toapapper och hoppas på det bästa.


Kom på att jag glömde att posta inlägget, så jag addar lite innan jag gör så. Postar alltså.

Nu är städningen i full gång. MItt provisoriska plåster hänger och slafsar på mitt högra lillfinger. Hittade en gömd skatt, en gammal sminkborste under tvättmaskinen. Sen en sen julklapp ungefär.

 


Om nyår

Skickat till woxan över msn nyss:

men du! jag har ingen bra tröja att ha på mig, har du nåt festive som täcker upp det mesta
tänk burka, fast fest

Planerna är i alla fall klara. Det komer bli nice. Sofistikerat och så.


Party-burkan


ne

Tanke: mellandagsrean måste ju vara satans påfund. Vem vill prova kläder när man är helt jul-stinn och ser ut som en stöppad körv. Köpte två tält att täcka upp skiten med. Eller, nejdå. Så illa är det faktiskt inte. 

HJÄLP! Jag tror jag just fick tinnitus. Det high-pitch-tjuter i mitt vänstra öra. Tyck synd om. 

Lite random

Egentligen behöver jag kissa, men det är långt till toa härifrån. Jävla oflyt hela tiden.

Plotar nyårsplaner med woxan, det ser mörkt ut(på cameruns avbytarbänk höhöhöhöhö) Det har dessutom spårat rätt rejält, fick just den här bilden tillsammans med texten "du hälsas välkommen tillbaka med en bild på jack o'connell när han ser ut som du"

Och visst är väl likheterna slående?!

Firade att jag är med telefon igen genom att ringa hem till woxan. Hennes mamma svarade och sa till henne att Ty Pennington var i telefon. Älskart. Ungefär "HIII MATILDA!! I'M GOING TO RE-MODEL YOUR HOUSE!!" Hon: Vad säger du? re-model my face?? Det med. Skoja.

 
Känner att den här bloggen har sjunkit så sjukt i standard. Jag skriver knappt några hela inlägg längre, och det mesta är lösryckta fragment och tankar. Man orkar inte. Jag är inte med om intressanta saker längre(var jag någonsin) och jag har inte tillräckligt med tankeverksamhet för att formulera hela utdrag. Önskar jag skrev hela "krönikor" här i blögga. Funderar på att börja signe-siemensen-blogga. Lägga ut bilder på mig själv och på saker jag tycker är fina och sedan skriva typ "var ut igår" eller "fikade med baby". Fast nu är ju i och för sig signe festplanerare/modell/it-girl i sthlm och jag är bara en liten tjäj från södra norrland, så det blir nog inte samma sak hur hårt jag än försöker. Jaa, meneh, imorgon åker jag till gävle, får hoppas på lite blogg-stoff dårå. He he(mörkt mansskratt)

Det vita guldet

Mjölk alltså. Så gott!

Jag har ett blåmärke stort som en halv fotbollsplan på smalbenet. Vet inte varför. Det gör lite ont.

Bra grej: från och med imorgon kommer jag återigen finnas att nå per mobiltelefon(tänkte skriva per mobil, men då blev det permobil och en sån har jag inte. *ledsen*) Anyways, jag har samma nummer som förr så feel free to höra av sig.

Annars har jag jobbat idag igen. Dagens vett och etikett; Ljuslyktorna på borden på resturanger finns där för att hålla värmeljus och sprida värme och trevnad, inte för att stoppa tepåsar, snus eller hälla mjölk i. Alla lägger på minnet!

Stad i ljus

Nana nanana, vilse på jobbet, vilse på jobbet. Nanananana. Typ hela dagen.

Igår var jag ut i det livliga nattlivet i bollan. Ha ha. Nej men faktiskt, jag hade kul. Jag träffade gamla klasskompisar från mellanstadiet, lekte med Lisa, Matilda och Kristin och var familjär och kamratlig med människor jag egentligen inte kände.

Idag var jag som sagt på jöbbe igen. Framtidsmål: ha ett jobb där man inte börjar räkna ner till när man slutar efter tjugo minuter där.


Jag och Gunde Svan, ni vet.

Julmiddag hos Doris comming up. Julen, högtiden för överätning.
Idag har jag i alla fall åkt längdskidor, för första gången på ungefär tre år, så jag har till godo, så att säga. Det är ju faktiskt ganska roligt att åka skidor, varför gör jag inte det oftare? Man känner sig nyttig och hälsosam, plus att det inte är lika äckligt varmt och svettigt som joggning är. Plus i kanten.
 Kul grej med skidåkningen, när jag var liten var det en bro efter elljusspåret som jag alltid bävade för att åka över. Det är inga räcken oh det är en liten bäck med stenar i under. Jag tänkte alltid att jag skulle halka i och slukas av det nattsvarta forsande vattnet. Nu när jag åkte över insåg jag att bron är ungefär en och en halv meter lån och att vattnet under mest troligt är en halvmeter djupt. Man drunknar nog inte om man inte är medvetslös när man hamnar däri alltså. Barndomsrädslor, jag säger då det. 
 

God Jul

Hatar den där reklamen på spotify när de typ viskar om körkort. Den som viskar han ljuger!

Nu är det Julafton. GOD JUL ALLA.

 
Avlider lite av den här bilden. Den heter sexy merry christmas om man sparar den på datorn. Önskar att jag var kille, hade keps och tyckte den här bilden faktiskt var sexig. Livet hade varit lätt då.
trevlig helg önskar sjuk_tjejj_91

ps. läste igenom mitt förra inlägg, såg att jag stavat somras med två m fastän jonkers lärt mig bästa regeln för att veta när det ska vara hur med m och n och så. Betyder det att jag är korkad?
ds


Mänskliga rättigheter och baltutlämningen osv osv

Imorse vaknade jag av att jag blödde näsblod. Stampade ner på toa och lämade ett spår av blodprickar efter mig på golvet. Var arg.

Här är en bild från i sommras när jag också blödde näsblod. Då var det dock mitt eget fel för jag hade klämt pormaskar så ett blodkärl brast. Overshareing är en hobby jag har. (älskar hur min näsa ser ut på bilden. Min näsa har tre kanter, tre kanter har min...näsa. Jag ser ut som nåt från mumindalen. *happy*)

Efter näsblodsincidenten åkte jag till t-bro för att få kulorna att rulla, som vi säger här på kumlaanstalten. Ibörjan var det brutalt mycket folk, så att det var som om syret i lokalen inte räckte till. Människor var överallt och vägrade flytta på sig när man skulle in eller ut med brickvagnar. Jag tänkte arga tankar som "människor är inte bara djur, de är kreatur!" och "små barn är grisar och deras föräldrar är as" Sen slutade det vara åhlens city under julrushen och blev normalmycket folk igen. Då blev jag glad och började vissla istället. Man måste se det ljusa i tillvaron. Dessutom var det typ fem snygga killar som kom och köpte fika av mig på eftermiddagen. Livet på en räkmacka. 
Det var en kändis på jobbet också. Han den där tråkiga komikern, Mårten. Andersson? Anyways, han såg sur ut och tog inte undan sin bricka efter sig. As. Jag ba gick fram och sa "Tro inte att du är nåt bara för att du varit med på tv. Och du är inte rolig heller om du trodde det. Ta nu undan din bricka och försvin ur min åsyn" Och sen kastade jag en blöt servett på honom. In my mind alltså.   

Nu är jag hemma i och lyssnar på den bästa spotifyspellistan på länge som woxan skickade - Harpor och flöjtar by mwoxberg. Den består av enbart panflöjtsmusik. Hon är lite fantastisk, den där woxberg. Jag fick förövrig en åsm julklapp av henne, den var addresserad till Sara "Cherry" Karlsson och innehöll ett miniatyr-baksett som jag ska baka med när jag blivit hemmafru.
Nu är det Hist. Invest. som gäller. God dagen innan Jul.


Kvällstristess

Lekte med Nicke i bollan idag. Myste runt på stan, åt mat, fikade, köpte sista julklapparna, drack te i chernobyl, träffade kristin. Sen åkte jag hem och lekte verklighetsflykt på mitt rum. Hatar Historical Investigation, hatar ännu mer att den ska vara inne om två dagar. Och ja. Jag har deadline tills innan kalle anka är slut på julafton. Imorgon ska jag jobba. Livet i funville.


Nu ska jag duscha så jag inte dödar med odör imorgon på t-bro.

Gnatt och så
//Lukt-Karl


Tar knäcken

Idag kokar jag knäck, och om man räknar att krypa på golvet inlindad i filtar med snorkel som att hjälpa till så gör Oskar och hans lilla kompis det. Hjälper till alltså. Det verkar inte bättre än att jag gjort såndär stenhård knäck som man biter loss lagningar i tänderna med. Och si lagningar i tänderna, det har jag flera stycken av. Kan bli en smärtsam julhelg om jag fortsätter ha lika tur som jag haft senaste tiden. //Berta, 73. 
Snart ska jag koka till nåt annat götta också. Kola eller så. Nåt götta att snaska på. Jag är liksom going crazy on the julgodistillverkning.

Sen kommer Roger hem från hospitalet ikväll också. Det tycker vi är väldigt bra, min familj och jag.


Vilse i Stockholm

Jag såg Eddie Izzard i lördags. Det kändes coolt. Lite tråkigt att jag hamnade brevid fulla pratfarbröder med bikerambitioner, men det är sånt som händer. Ibland var de roliga de med. Som tillexempel när mustaschmannen brevid mig berättade för sina kompisar om hur nojig och ljlig hans fru var när det kom till barnen och mannen brevid honom säger "Ja, så är min fru också. En gång råkade jag tappa våran unge i soffan och då blev hon jättearg. Men alltså, en soffa är ju inte hård alls att ramla i." Det framgick även av historian att det var tal om ett spädbarn.


Igår var jag på världens roligaste jobb. Det hände nästan ingenting, dagens höjdpunkt var att gå till bageriet och hämta bullar för då kunde man passa på att trycka i sig en fjärdedels chokladboll. Jaja, det var astråkigt där men jag kan ju skratta hela vägen till banken.

Nu ska jag gå och mata världens bästa lillebror med frukost och sen ska jag göra vad jag utsätt till mitt kall detta jullov -se till att han får bra smak gällande viktiga saker så som musik.

 


JULLOV!

Tänkte skriva något om att det är lov och så, men jag råkade slänga ett öga på tvn och oh my god! Min lillebror tittar på rampljus på barnkanalen där de som vanligt har mycket intressanta programledare. Fabel; Lillgammal tandpetare i vita jeans.

Snart ska jag packa, för ikväll ska jag till killer-force och imorgon åker jag, woxan och Johanna till Stockholm på shopping och Ediie Izzard. Åsm!

Underhållningsprogrammet på tv nådde just nya höjder. Två män i bilmekanikeroutfits "rör sig" till musik.

Grattis på julovet alla.

 


Meneh

Sitter här och blickar ut på mitt snötyngda balkongräcke. Jag ser fyra träd och delar av hustak också men de är inte så snötyngda. Summering av igår. Jag hade kul, sen blev min mobil missing in action.

Idag har jag inga lektioner för idag ska man komma ikapp alternativt spela innebandy. Imorgon har jag julavslutning (Gode Gud, förskona oss från falsksång i aulan.) Sen är det jullov. Det ju inte helt fel. Litotes.

Ska pallra mig iväg till skolan snart. Behöver bara sitta ner lite till först.


Damn, she's a sexy fish

Ibland hatar jag min hjärna. Den ljuger, hittar på saker och glömmer sånt som borde minnas. Idag hatar jag min hjärna. Jag vet inte vart min mobil är. Ingen aning liksom. Jag hittar den inte hemma, har provat att ringa till den utan resultat, men det hjälpte inte för det är ljudlös. Jag och Rebecka var ute och letade, länge. Gick hela vägen tillbaks till tranan. Den var inte där, inte efter vägen iaf. Inte i snön där jag ramlade. Så jobbigt. 2009 har varit mitt värsta år hittills, materiellt sett i alla fall. Hade min hjärna varit lite med pålitlig så hade jag kanske kunnat säga vart jag hade mobilen sist, men nu går ju inte det. Jag kan ha haft med den ut, fast jag kan ha lämnat den hemma. Jag kan ha känt den i jackfickan påväg hem innan någon knuffade omkull mig i snön men det är inte säkert, för den ligger definitivt inte i snön där jag föll. Det har vi kollat upp. Orkar inte tappa bort ännu mer elektronik.

Jaja, glöggkvällen innan det mystiska försvinandet var mys i alla fall. Drack enorma mängder glögg, åt massa mandlar och var allmänt inappropriate. Toppenkväll! 
Tranan var också nice. Det var trolltider som vanligt. Älskar människor som rör sig till musik. På riktigt.
När jag kom hem så tänkte jag på intervjuer jag läst där supermodeller, filmstjärnor och andra människor med fantastiska gener gett tips om hur man får en strålande hy. Det är alltid "Jag dricker mycket vatten och går aldrig och lägger mig utan att tvätta bort sminket" Sååå, jag typ karvade bort mitt smink med skållhett vatten, det liksom sved i ansiktet. Tror jag glömde att återfukta också. Dödssynd. YOU HAVE TO MOISTURIZE! Vägen till evig ungdom och ett lyckligt liv är genom återfuktning.  

Nu= sova.
Godnatt mina små kycklingar.

Grattis!

Idag fyller min kusin Matilda år. 20 år till och med. Det är värt att firas!


Sluta-tidigare-dag

För jag har ingen svenska, svenska, svenska. Därför ska jag, så fort jag klarat av spindelharpan med fyra färger(SVÅRT!!) och lyssnat lite på aretha franklin, städa lägenheten. 
Det snöar ute. Jättemycket snöar det. Här inne är det varmt och luktar rökelse. Det är fint, det ska ni veta. När det blivit städat kommer det bli ännu finare. Nästan hur fint som helst skulle det kunna bli. Faktiskt.
   


HÄJ

Jag ba tänkte bli nyttig *vill bli smal och söt* *rensar kroppen med detox* *tvättar håret med yoghurt*
Vad jag gjorde: åt på max med jåkku och åt en alladinask med beakis, emma och joel. Nu sitter jag här och stöpper i meh den sesta likörprallinän. Fick veta att det var ägglikör som åkte ur asken. Det gör inget. Den smakar apa. Fast äckligt.  

Godnatt alla mina små kycklingar. 
 

Detektivbyrån

Nyss fann jag ett brev på vårat köksbord. Det hade våran address, fast fel namn. Josefin Modig stod det. Så heter ingen av oss. Ett mysterium som måste lösas! tänkte jag. Eller så ville jag bara sluta diska. I vilket fall som hellst så drog jag på mig ett par byxor och begav mig ut i trapphuset för att knacka dörr. "Man kan ju kolla på den där lilla tavlan nere vid porten, där kanske det står J. Modig" tänkte jag. Det gjorde det. J. Modig och J. Palm. Lägenheten över oss bor dom. Sen sprang jag upp för trapporna slängde ner brevet i deras brevinkast. Fallet löst.   


I vilket fall så snöar det nu

Det kanske blir en vit jul trots allt. Är stressad inför jullovet. STRESSAD. Inför LOVET! Det sög ju. (ville sätta tre punkter efter ju i sista meningen, men min engelskalärare säger att det är dödsstraff på det, så jag lät bli)

Förövrigt bloggar jag från toaletten, det känns nytt och spännande. Ska duscha snart. Har inte duschat sen i lördags, vilket kanske inte var omänskligt länge sedan, men jag känner mig som om jag har ett lager av något runt om mig, som om min aura är lortig(inte smutsig, det här går utmärkt att duscha bort med varmt vatten och tvål) så nu gör jag slag i saken och tvagar lite. Haha, till och med jag tycker att det här blev ett fruktansvärt ointressant inlägg, men nu har jag ju skrivit det och det vore synd att slösa på arbetskraft. "Spara & publicera"

//Lukt-Karl


:'(

Snart,  om ungefär en timme och tio minuter går tåget jag ska ta från Lingbo, från rena rum och en så gott som outtömligt källa mandariner, till Bollnäs och min lägenhet, eller som man skulle kunna kalla't; Chernobyl anno -86. Hyser inga förhoppningar om att det råkat blivit städat över helgen eftersom det, med all rätt, är min tur att vara lekledare. Jag har varit oanständigt lat med den, städningen alltså, det senaste tiden. Illa, till och med i mina mått räknat. Just nu så är det damm i hörnen, disk i köket, broschyrer och kataloger från saco uthällda över hela golvet i mitt rum och...ja, det räcker nog där.

Råkade förövrigt halka in på alladinaskens hemsida där man kan rösta på sin favoritbit. Mitt hjärta är för klent för sånt där. Jag blir liksom...ledsen av att se hur likörtryffel bara fått tre procent av rösterna och när jag läser att ägglikör har anor 25 år bak i tiden får jag den där känslan jag fik när jag var liten och någon var dum i en bok eller saga jag fick läst för mig. Det var då mamma fick hämta blyerstpenna och skriva om. Måste de ta bort en chokladbit? Det är ju hemskt ju, den kommer bli ledsen! Förresten kan jag inte bestämma mig för vilken jag ska rösta på. Får en klump i magen...

Gladporr!

Idag har jag lyssnat på ungefär fyra låtar på repeat i flera timmar. Detta har jag så att säga varvat med att spela spindelharpan och tittat på varan-tv. Jag gillar söndagar.
Hittade även den här bilden på nån sida på le internet:

En israelisk kvinna har stickat den här tröjan åt sin man som är mikrobiolog. Inte nog med att det är periodiska systemet på fram- och baksidan, det är namn på bakterier på ena ärmen och på fungus på andra. Det är det här som är kärlek, gott folk.

Kafka hade inte heller så kul


copyright JohannaW



Mitt dekadenta liv fyllt av äventyr

Meneh! Jag hittar ingen bra artikel till WT2.
Därför tänker jag äta min hemgjorda kola och dricka julmust till till på spåret. 
Adjö,

Har du mens eller?

Jag gick i korridoren utanför uppehållsrummet med brian när någon skrek "Sara!" Jag tvärntade och tittade mot källan av ljudet och insåg efter några sekunder av förvirring att det absolut inte var mig de hade ropat efter. Förvirrade blickar utbyttes, sen började jag gå igen, samtidigt som jag och Brian började skratta lite för mycke, lite för högt. Sen var ögonblicket över. 

Paddar i soffan hemma i lingbo igen. Det är fint, fast det finns inget godis, jag önskar det fanns godis. En annan sak jag önskar ibland är att jag inte hade några spärrar. Alls. Det hade vart kul. Speciellt som jag får ganska fantastiska infall ibland, som jag tyvärr aldrig klarar av att genomföra. 
Jaaaaaa....nu ska jag fortsätta gnaga på en klump mandelmassa 




 

update

Hej igen. Jag har en kompis som säger att man inte får skriva "hej-idag-har-jag-gjort/köpt/någotutanpoäng"-inlägg om man inte har minst 20000 läsare om dagen och/eller heter kenza. Nu är det så att jag har ca 20 läsare om dagen men alla vet ju att nollor inte är värda någonting. Därför tänker jag skriva sådana inlägg ändå. FÖR ATT DET ROAR MIG!

Så, egentligen tänkte jag bara uppdatera och tala om att det inte bara var hembakta lussebullar, det var även mjuka pepparkakor, hårda pepparkakor, sockerkaka, saffranskakor som inte var lussebullar och till och med några små piroger som innehöll något som smakade som hemgjord kok-korv. Eftersom jag älskar allt som smakar dött djur(inälvsmat-mmmmmmm) så tyckte jag om dom.
kan även sägas att barnen inte bara bakat gott, de underhöll fint också. Det r så mycket roligare med låg- och mellanstadielucia än den där varianten när alla är vuxna, är framtagna för sin "vackra sångröst" och faktiskt kan hela texten i alla låtar. Orka kunna hela texten liksom, huvudsaken är väl att man ser glad ut. *gillar progg*  

HAHAHAHAHAHA, älskar! Mamma kom just på att varken hon eller Roger kom ihåg att betala för fikat. Vi har så gott som stulit godis från barn. Dock tror jag att, då min familj består av mestadels laglydiga och produktiva samhällsmedborgare, mamma kommer fixa till den lilla kråkan inom de närmsta dagarna.

tjyss,

Cat nap

Koker pären!

Har just nappat med katten framför ztv hemma i Lingbo. Så mysigt, men det varför är det så kallt? (svar, för att jag inte dragit igång cirkulationen)

Såatteh, ikväll ska jag på min lillebrors lucia. Hoppas på goda lussebullar efteråt. För visst får man det. Lussebullar alltså. Är det typ köpta pepparkakor och en slatt euroshoppersaft kommer jag bli arg. Jag vill ha saftiga lussebullar bakade av små barnhänder. Haha, bakteriehärd liksom. *stoppar fingrarna i näsan och sedan i saffransdegen*





"Christer Chytraéus" alternativt "konstfack har gjort det igen"


Hur föddes idén till verket?
- Jag har hållit på länge med självporträtt i olika former. Huden, skalet som vi omger oss med, har alltid intresserat mig. Den indikerar var jaget börjar och ger oss mycket av vår identitet.

Sade alltså killen som tog hud från sin röv, fick den odlad i ett labb på Linköpings universitet och sedan gjorde ett självporträtt av det. Så coolt! 
Om man vill läsa mer kan klicka här; http://www.alltomstockholm.se/start/article319738.aos

Foh sho!

Kul dag! Helt klart. Var lite zombie och mycket nervös på förmiddagen, övergick sen till att vara ganska nervös och überhyper på eftermiddagen. Presentationen gick. Helt enkelt. Ingen strålande insats från min sida, men alltså, strålande har jag inte varit på länge, så det är ingen skillnad. Förutom att jag tappade bort mig och sa nåt ord på svenska så var det ganska lugnt tror jag.

Annars har jag väl mest chillat i min batikbyxa idag. Tänkte att jag skulle komma med något roligt/intressant/spännande att skriva. Men det går nog inte. Nej det går inte alls.
Eller jo, jag kan tala om att julmust och mjölk blandat inte är att rekommendera. Man måste vara väldigt precis med koncentrationen(mest mjölk!) och blanda för guds skull inte direkt i munnen. Ok? Också kan jag tala om att jag lärt mig en regel för när det ska vara två av m eller n och när det ska vara ett. Tack till Jonkers för det och tack för mig.
Godnatt.

Molten light

Har fortfarande ingen klar ToKpresentation. Morgondagen kommer bli minst sagt spännande. Just nu är jag så trött att jag pratar med mig själv och har ont i magen. Kom på mig själv med att tilltala mjälkpaket för ett tag sedan. Såg att det stod framme sen Rebecka var här och drack te. "Nejmen, vi läre nog ställa in dig i kylen stumpan, eller hur?!" sa jag. Stumpan. 
Nu sitter jag med den påbörjade meningen "This has importance to the question because" och har ingen aning hur jag ska fortsätta. Det är inte viktigt. Och jag är så off topic att det börjar bli kul. Svara på frågan kvinna! 
Letade papper att skriva på tidigare och hittade ett prov från svenskan i pre. Brast ut i ett ganska lång hånskratt när jag läste svaret på sista frågan. Det varstavfel, töntiga ordval och allmänt dumt. Hade stavar verkligen med ä och sista med två s. SS. Funderade på att posta skiten men tänkte att jag inte har tillräckligt med självdistans för det. Det var trots allt inte särskilt länge sedan. 
Måste sova snart. Måste skriva klart presentationen. Vill gå upp i rök och in i nirvana. Nej ta mig i kragen. Skrivskriv och godnatt.

 
Älskar proportionerna. Galna hattmakaren från alice i underlandet goes vattenskalle


dagens outfit# 4


-vill klä mig i...if you get my drift^^

nej.

Jag klev upp till halv åtta, faktiskt. Men själva tanken på att behöva ha kläder på sig, och skor, ja att helt enkelt behöva vara representabel, prata med människor, bar mig emot så fruktansvärt. Därför tänkte jag krypa ihop i fosterställning och sedan leva på citrusfrukter och te resten av dagen. Vi får se om jag kommer fram från under min sten bortåt kvällningen.


shumring

Kände att jag behövde uppmuntrin så jag masade mig ner till Ica för att köpa lite godis, kom hem med den mest tragiska samling matvaror jag sett på länge. Potatissallad, pulvermos och tre chokladbitar(3 för tio kr, whohoo!) Fattades bara att jag köpt hårnät och kattmat, som den kärring jag är.

Måste nog köpa vattenfast mascara så jag kan vara labil och ha snygga ögonfransar samtidigt. Tips från min bildlärare, hon kallade det begravningsmascara.

letar bilder, det här kan sluta precis hur som helst.

Härdsmälta

Har just ringt runt till postkontor och styrelser för att se vart min försvunna bildbok är. Den är ingenstans. Hyperventilerar. Kramp i magen.

honungsmåne

Jag pratade ganska länge med Nina tills min telfon dog av energbrist. Sen ville den aldrig börja leva igen, fastän jag matade den med el.
I natt drömde jag att jag sålde vapen och att en söt kille var kär i mig. Jag var lite kär i honom också, men jag skämdes för han var kortare än mig. Allt detta skedde till doften av ljus som var döpta efter Marie Hermanssons noveller i Det finns ett hål i verkligheten. "Honungsmåne" luktade bäst. Som melon och honung, sött och varmt, fast utan den där känslan av åksjuka. Jag sålde ak47or och jaktknivar. Jag tror det var en revolution på gång.  


Dagens outfit #3


-Alla gillar pattar!

Andra advent

Klockan är 12.22 och jag borde verkligen gå upp och äta frukost. Det är bara det ätt min säng är så skön, ni anar liksom inte. Alldeles varm och mjuk.


Resume av en dag

Idag har jag julhandlat, men mest köpt saker åt mig. Som batikleggings tillexempel. Batik är min nya passion.
Sen var jag och familjen Woxberg på Lars Winnerbäck-konsert. Det var mysigt och ganska bra, fast jag tycker larsa är en fjant(woxi, du får INTE säga till din mamma att jag sa så)
När jag kom hem såg jag slutet på Hajen med emma, nu tittar jag på snatch på ettan. 


?

Fråga: Får man väcka sin lägenhetskompis tio på morgonen en lördag för att man vill ha sällskap i ca 30 min medan man äter frukost?

Svar: Vet inte, men jag gört nog i alla fall.

Dagens outfit #2

 


Gull

Idag var jag, Jocke och Emma hos Rebecka och kollade på idol. Älskade att Erik och Tove fick battla, deras miner var så sorgsna att ens hjärta kunde brista. Fast det gjorde det inte, brast alltså. Jag valde att skratta åt spektaklet istället. Man måste se positivt på allt. Man har inte roligare än man gör sig. Glaset är halvfullt. etc. etc.

När jag kom hem och kollade datorn såg jag att woxi hade skickat en text på msn. Blev glad. Sen satt jag här i min säng och tänkte, fan vad bra mina kompisar är egentligen. Så då vet ni. Vart jag står alltså.
Hehe, börjar låta som fyllebloggande, men si! Det är det inte. 

Nu ska jag sova för imorgon ska jag leka med Wox-anne i gävle hela dagen och då vill jag vara pigg.
Men först, ett par väl valda ord av Jugge:
"One half of a second is half a second!"

Puss och godnatt
/Lady Karlsson 


Dagens outfit #1


I wish


Sportar hudfärgat och hartassar. (lägg märke till konerna på höfterna) /insert joke om att glömma klä sig innan man går ut


Saco och så

Idag var jag på saco-mässan och pratade med universitetsrepresentanter och människor från andra föreningar och instutitioner. Återvände till bollnäs mycket klokare och med en klar plan för mina framtida studier...not! Egentligen har jag bara en massa brochyrer, pennor och beslutsångest. Tur att jag lever efter devisen "Det löser sig alltid, typ.."
Eftersom vi har en ToKpresentation att genomföra nästa onsdag(och med vi menar jag halva klassen, inte mig själv i andra person) så ska jag nu dyka in i facklitteratur med spännande titlar, så som "But is it art?"(alla ord olika färger), "Sexuality in western art"(många spännande bilder) och "Konstvetenskap"(T:et i konst är picassos tjurskalle-skulptur gjord av cykeldelar=spicear upp)

Lärarcitat of the day:
"Take salive, salivert...selleri" -Robert


Väl mött!

"It's about love. It's about life. It's about us."

OST!
Idag har vi sett klart på The color purple, the movie. Eller som jag vill kalla den, en studie i hur man totalförstör en bra bok. Så dålig filmatisering. Att ta en historia som handlar om fattigdom, våldtäkt, racism och förtryck och göra den till en skrattretande parodi på verkligheten, det är nästan värt en eloge. Men iallafall. Läs boken. Den kan tyckas lite skum början, men en växer på en, jag lovar.

Snart ska jag gå och träna. Vet inte riktigt vad det var, men Aleksandra sa att det var kul så jag hoppas på det. Sen ska jag försöka skita ur mig en historia outline. Ungefär. Och början på en ToKpresentation. Ämnet är klart och betart iaf.

 


Godermorgon

Gällande gårdagens bild på nejlikeapelsinerna ska sägas att den högra, som enligt skaparen ser ut som hellraiser, är gjord av Rebecka G. Jag ska alltså inte ta åt mig äran för den. Reds. anm.

Och eftersom jag sa att jag skulle lägga ut ett lärarcitat om dagen men inte la ut något igår får ni två stycken(!) idag, i ett försök att vinna tillbaks eran kärlek och tilltro. 

Först ut är även denna gång våran forna biologifavorit, Robert:
"You breath through the same place you eat"

Därefter(dädanefter-fancy ord jag önskar jag fick använda oftare) kommer ett citat som visar, än en gång, att Jörgen faktiskt är lite fantastisk;
"Take something heavy, not so big. Maybe a piece of the street"
 
Sådär då, ska försöka komma ihåg att fortsätta med det här nu. Se på det som en liten julkalende, speciellt då den som svt visar verkar suga...någonting...*inte bra på kraftfulla svordommar* *blir generad*


Mälarbocken

Kemiprovet idag gick bättre än väntat. Tror jag i alla fall. Det känndes bra, förutom med plolyethener och cracking(cat cracking(var inte med)). Jaja, skitsamma, nu är det gjort. Har annat att tänka på. Tillexempel historical investigation, for example. Eller written task. Maaaaah. Jag sprang in i min historialärare idag så jag passade på att fråga om vi verkligen skulle lämna in en outline för uppsatsen på torsdag. Han ba, "Yeah, thursday" (lyckligt leende på läpparna) Jag: "På riktigt? Neeeej...."(avlider lite) Han:(fortfarande lika glad) "You can cry if you want to, it's ok" Så nu tänkte jag att om jag ska klara det här behöver jag nog glögg och choklad. Jag tänker aladdin-ask. Jag ska ju ändå(kanske, mest troligt) iväg och träna imorgon. Kanske.


Nejlikeapelsinerna jag gjorde igår får vara första bilden i serien "räkna ned till Jul med Sarak" Jag tar för givet att alla vant sig vid de suddiga bilderna jag producerar. Det blir inte bättre än sådär.

RSS 2.0