Stavanger dreamz

Har kramat ihjäl myggor medan jag beställt svenkt personbevis så jag kan få norskt personnummer och sånt där som behövs om jag ska få lön. Och det vill man ju ha.
Igår var jag ute cahela dagen och försökte bli brun. Det har på nåt vis blivit väldigt viktigt för mig att bli brun nu. Ett litet tag trodde jag till och med att jag lyckats. Det var tills jag satte mig brevid lisa på en brygga och fick inse att jag hade ca lika mycket färg som ett drunknat lik. Försökte rädda situationen med att smörja med dove sparkling bronze summer godess eller vad den heter. Vet inte om det hjälpte.
Lite kul igår när jag lyckades somna till min talbok om brutala mord i norge och vaknade av att mamma kom in och frågade om jag itne skulle gå och lägga mig. Det tog ungefär tills jag hade gått ner, borstat tänderna och tvättat ansiktet tills jag kom på vem jag var, vart jag var och varför jag var där. Lite förvirrad.
Nu ska jag så lite i landet och sen åka till mormor ch få tårta.


I just sit around and wait

Här sitter jag och föreställer mig ett liv utan synfel medans jag dricker halvljumet kaffe med mycket socker och ännu mer mjölk i. Det är så jag rullar. Hatar egentligen kaffe, förutom om det kommer ifrån mitt bra jobb( på mitt mindre bra jobb finns det inte ens kaffe). Två saker som är ännu bättre med mitt bra jobb är att de har världens godaste cholkadbollar och att man alltid kan få bearnaisesås till lunchen.

Idag hände följande:
 -Jag var creepydude och smög bakom folk två gånger. Ena gången kom jag på mig själv och typ skämtade bort det, andra gången sa en av kökspersonalen åt mig. Ba: Gör dig uppmärksam när du går bakom folk. Jag tillbringade ca femton minuter efter det till att fundera över om man verkligen säger så. Gör dig uppmärksam liksom, blir det verkligen rätt? Sa han verkligen vad han ville säga där? Det låter lite fel. 
 -Det var ganska många rödhåriga människor och åt. Som om det varit ett konvent eller nåt. Tre av dem såg dessutom typ exakt likadana ut. När en fjärde likadan kom var jag tvungen att gå fram och sätta ner foten. "Kan du sluta komma in här i ny outfit typ hela tiden, det börjar bli lite gammalt." Skoj. Den fjärde killen kom aldrig.
 -England förlorade i fotboll mot Tyskland. Det var ju lite dåligt gjort.

Vet ni varför jag tycker om CSI NY förresten? Jo, för att Officer Dan från Forrest Gump har fått tillbaks sina ben och dessutom löser mord. 

the luminary ones

Rinse and repeat.
femte juli kommer bara närmre och närmre. Stormsteg och allt det där. Vad händer den femte juli då? kanske någon undrar. Jo, den femte juli åker jag och jocum till stavanger lite sådär på vinst och förlust. Spännande va?

Prinsessbröllopet

Igår var det bröllopsbonanza deluxe här i krokarna. Ockelbo stod som ni kanske sett för alla möjliga sorters festligheter. Jag, min mor och nettan åkte dit tidigt, inte så tidigt att man fick gratis frukost om man hade blomster i håret, men ändå så tidigt att vi fick vara med på melodikrysset. Elderman som leder melodikrysset var en mycket skojfrisk man som lyste upp morgonen med skämt efter skämt, alla i klass med hästen som åkte på semester till stockholm för att sedan komma hem och säga att "hötorget var en besvikelse". Låt oss bara säga att jag har loads and loads av nytt material till nästa fest.
Det där med gratis frukost innan nio om man har blommor i håret var också en fin idé. De flesta hade bundit mer eller mindre fina kransar av säsongens frukt och grönt men det bästa var ändå de två män i övre medelåldern som såg ut att ha tänkt "gratis är gott" innan de röck upp en varsin näve gräs/smörblommor/valfri grönska med rötterna och knöt de lite nonchalant runt den kala skulten. Eftersom jag inte var där innan nio i vilket fall som helst hade jag inga blommor alls men löste krysset gjorde jag i alla fall. Med lite hjälp av mitt sällskap och en taktisk kikning över axeln på tanten bredvid.
Sen följde allt med livesändning på tv och hyllningskonsert på en lerig stubbåker i ockelbo där lasse berghagen och lillbabs flörtade med varandra. Är lite besviken över att lillbabs inte sjöng leva livet, fast det kanske inte passar sig på en bröllopsdag.

parantes

alltså, robyn är ca det coolaste som sverige någonsin producerat.

Det är så jag rullar

Som liquid crystals, fast kalorier (kcalorier).

Slötittar på twilight. Tycker egentligen bara om scenen när edward glittrar i solen. Dels på grund av ljudeffekterna av kristaller som klirrar mot varandra, dels för att han ser mer svettig än sparkling ut. 

Idag har jag jobbat med att dela ut sallad i bollan. Ungefär så här; Kära kund, det är klart du inte ska behöva svara på tilltal. Bry dig för all del inte om mig. 

Ska tillbringa resten av min lediga tid med att skriva en thriller. Snart åker jag till stavanger. helt sinnes

Sjungom studentens lyckliga dag

Den var fin. Studentdan alltså. Fin dag med mitt fina IB07 som jag kommer sakna så fort jag fattar att jag faktiskt slutat gymnasiet och inte kommer se alla till hösten. Nu är det liksom bara resten kvar och man måste ta tag i saker och göra allt man sagt att man ska. Lide stress. Fast mamma säger att man kan det man vill så nu kör vi.
tack för osammanhängande och trökigt inlägg. tack för studenten. tack livet.
hoppas alla får det åsm. puss på er

Lite brännboll på det här då.

Jag har så ont i fötterna. Trodde på allvar att jag inte skulle klara av promenaden hem igår och nu bara värker det. Men alltså, lätt värt det. Hade en av de bästa kvällarna ever igår. Balen var hur bra som helst och efterfesten var kickass. Det var dans, bra människor och politikprat. Jag behöver inte mycket mer än så. 
Det har redan börjat dyka upp balbilder på facebook. Lide stela leenden där. Hade kramp i kinderna innan det var klart.   
Klockan tolv idag är det brännboll på långnäs. Ib07 ska vinna!  

balen dårå

Ungefär två tredjedelar av musiken på min mp3 är skämsmusik just nu. Jag hoppas att mina hörlurar inte läker så mycket ljud.

har beslutsångest över vilket nagellack jag ska ha imorgon på balen. det känns ganska fint att det är dagens största problem. På kvällens criminal minds har de dessto större problem. Det börjar likna de senare rambofilmerna in terms of döda kroppar per minut. Hur är det där? Tvåhundra i minuten på den sista. Nåt sånt. en annan sak jag tänkte på idag: visst heter han, george i grey's anatomy omalley i efternamn? Och visst är det lika som katten duchess blir kär i i aristocrats. fult med två i:n på raken, men vad gör man?

 

RSS 2.0