Brillo

Imorgon ska jag till synsam på synundersökning och samtidigt beställa nya glasögon. Förstå vad kul det kommer bli för mig. Jag har velat haft nya glasögon i ett år eller så. Egentligen vill jag köpa ett par jättestora. Tänk sjuttiotal, tänk tillsammans, tänk att mitt ansikte består av ett par gigantiska glasögon. Enbart. Synd för mig att jag inte passar i sjuttiotalsbriller, eller pilotglasögon. Men alltså, nåt kul lär man ju kunna hitta på.

Om 21 dagar har jag slutat gymnasiet. Sen då, liksom. Nu ska jag i alla fall laga mat och läsa om kamrat Lenin, som enligt en kristen anti-kommunist-dokumentär blev förlamad och dog på grund av sina brott mot mänskligheten. Må så vara, det verkar ju lite livsfarligt med socialism.

Kirry

Ett urval grupper mina facebook-kontakter gått med i idag: "Har du legat med alla i din klass?" "Nej" Så går man IB ;PPppPppPPppp  "Big boobs don't count if you're fat" och "Dem snyggaste tjejerna har kurvor". Den sista är min favvis.

Själv sitter jag och styr upp mitt liv. Allt känns lite bättre nu. Snart ska jag gå igenom options på kemin. Om en vecka sätter exams igång, jag vet inte om jag känner mig redo. Das leben på den.

furt

Råkade somna i typ en och en halv timme förut(missade 40 min av jockes kalas bara för det, jävla oflyt hela tiden) och är lite för pigg nu istället. Yay.

Det låter som m någon försöker komma in genom balkongdörren. Har lite för vild fantasi nu igen, det går i perioder. Jag kan till exempel inte gå över vägar utan att för min inre blick se mig själv bli påkörd av en bil och liksom rulla över huven. Inte så att jag är rädd för att gå över vägar, tänker bara att risken finns. För det det gör den ju.

Nej vet ni vad. Duscha, borsta tänderna, sova. Låter väl fint!

En väldigt god blåbärsaka jag åt en gång på en strand i Lingbo.
Jag minns både den och dagen då den åts med värme. Gillar även fettfläcken på
kameralinsen som suddar till mitten. Åh, vad jag längtar till sommaren!!!!!!!!!!

Friday, I'm in love

Först av allt, Grattis till Drottning Margrethe II av Danmark som fyller 70 år idag!

Magghan den andre.

Vidare kan sägas att nu är det helg och jag ska prova min balklänning idag.
Imorgon är det vernissage med IB07 VA klockan ett på nyhamreskolan. Kom och kolla vetja!


lite likt ändå

För någon vecka sedan såg jag den här bilden i en av mina historieböcker och tyckte att han var lite lik mulans general-kille. Nu när jag jämför tycker jag att ja, lite likt är det nog.
3422934, Getty Images /Hulton Archive
General Chang Kai-shek


General Shang


Men gu va kul!

Här kommer några pärlor ur skattkistan som även kallas min bildmapp. Jag kallar det "charmiga bilder på mina vänner och mig".
Först ut, Nicke och jag på nyår 2006/2007

Det är så trevligt med oförberedda bilder, det blir så naturligt då! 
*tom blick värdig vilken "the hills"-skådis som helst*
Lägg märke till mobilen som ligger uppvikt brevid mig


*poserz*

dagens outfit #6


-turqoise dreamz summer party 1999 by matilda woxberg


Måste bara dela med mig


Hittade den här bilden på unfitney.blogspot.com. Först blev jag kär, sen fick jag ett epileptisk anfall. Det är den värd.

Annan värd grej var kvällen jag just haft. Fint som snus.
Bästa samtalet ikväll:
Kille: HEJ BRUDAR! *ler*
Jag: Du spiller*pekar på ölen han har i handen*
Kille: Amen hejdå rå, hare bra

Valium blue

har köpt ett skitsnyggt nagellack från hm som är blått. verkligen skitsnyggt, åh vad hipp jag kommer vara i det!!!!!!

Det blir väldigt sporadiskt här nu känner jag, men jag har full upp med att knäcka kemikoder, ladda inför plugg de lux och söka jobb i norge(nån som är på? Ja?) Men jag återkommer. Sen.

Vi ses i marshallens skugga. Amen.


festy

Igår hade jag bildexamination. Det gick bra, tror jag. Man vet ju aldrig, men jag fick vettiga saker sagt och examinatorn var snäll och verkade veta väldigt mycket om konst, vilket är en fördel som bildlärare/examinator. Min framtidsdröm om att bli kulturtant väcktes till liv igen. Tänk så mysigt, bara insupa konst och litteratur hela dagarna och dessutom få betalt för't. Yrke: kulturtant. Familj: tre katter och särbon Tor-Björn(tänk bert-karaktären). He he he.
På kvällen gick vi på tranan. Åt och drack och dansade och sånt där. Typ gick på toa. Satt i en fotölj och dög.
Ikväll är det fest igen, ett tag(igårkväll) var jag jättepepp men det gick lite över. Så då tänkte jag att jag skulle gå ditt och kolla läget i mysdress, tänkte att det kunde bli rätt nice. Men någon vill mig illa, tydligen är det dress code "DRESSSSS UP PEEOOOPLEEEE!!!" Maah. Vart är partyburkan när man behöver den? 

Har dragit på mig två blöta tröjer och batikbyxera, nu far vi!
 


RSS 2.0