Recension

Jag köpte den där nya marabouchokladen med valnöt och kola igår. Sensation Toffee walnut heter den. Det första som slog mig när jag skulle köpa den var att det inte såg ut som om någon tagit av den sedan dagen innan, en slutsats jag drog för att en av förpackningarna(som jag just stavade med b istället för p) var av på mitten, man hade kunnat se det som ett varningstecken men nej. Jag tog en hel förpackning och gick till kassan. 
Min förhoppning om chokladen var att den skulle smaka lite som plopp fast med nötcrunch i. Det gjorde den inte. Ni vet den där prassliga hinnan som är på valnötter, den som smakar lite beskt. Det var bara den som smakade i den här chokladen. Den var ganska äcklig. Självklart åt jag upp hela.

Idag var jag på Roys med Woxi och Johanna. Där åt jag och Wox en kladdkaka som kvinnan i kassan var tvungen att använda hela sin kroppsvikt för att skära upp. Det slutade med att en annan kvinna, i modell större, fick komma och ta över. Det brodde nog delvis på att den var jättelite fryst men mest på att det var den mest kompakta kladdkaka jag någonsin stött på. Den var som bakad av bly(eller nåt annat kompakt, tysdnaden efter att man sagt nåt opassande till exempel). När man väl lyckats karva loss en bit med den lilla kaffeskeden som erbjöds smakade den faktiskt ganska gott i alla fall. Tur.

Så, med tanke på ovanstående text kan man ju fråga sig; gör hon nåt annat än att äta? Och ja, det gör hon faktiskt. Igår läste jag till exempel kemi OCH FÖRSTOD hur man ska räkna ut saker. Prisa gud, hallelulja och amen, jag har knäckt koden!


oy laddie

Somnade med blött hår, vaknade med gloria.

Var med och gjorde det sista på filmprojektet, typ pratade in i en mikrofon och hade svårt att skratta elakt. Det är för att jag är så mild. Pratar med mild röst om snälla saker, små djur och regnbågar. Eller?

Min favoritsak just nu är en spritpenna som heter penol 777 fine line permanent. Den är svart och fin och man kan rita väldigt fina grejer med den. Jag rekommenderar den till alla ritsugna och ger fyra tummar upp(av fem möjliga)

Mästarnas mästare är på tv nu, de ger folk elstötar om de inte kryper tillräckligt nära marken. Kul vore om de kört något liknande på biggest looser. Det skulle nog kunna ske. När man tittar på bigget looser slås man(jag alltså, försöker att inte vara så egocentrerad harmony_1973) av att de som gjort det programmet inte riktigt tycker att feta människor är riktiga människor. Spring lardass. Jag brukar äta medans jag tittar på programmet. Det är en härlig känsla. 

 

mars

Igår var jag i Falun och lite i Borlänge. I Falun var jag inte på skidspelen utan gick runt på stan och tjyvsminkade mig på kicks medans jag väntade på Billy. Sen åkte vi till Borlänge för att Nina skulle komma och fika med oss, det gjorde hon inte för hon hade ingen cykel. Jakob gånger 2 kom istället. Man kan ju inte få allt här i livet. Wienerbrödet jag åt var gott i alla fall. En annan grej som hände i lördags var att jag insåg att jag hade fått lön den femtonde. Det var en trevlig överraskning.

Idag har jag tittat på Tillsammans. Så fin film. Hon som spelar Anna har så fint hår och barnen är så söta. Det är lite tragiskt att hon som jag inte minns vad hon heter går tillbaks till mannen som slagit henne men det vägs upp av att Ola Rapace och Shanti Rooney blir kära. Konklusion: bra film, se den.




Back in the bollan

Idag är en bra dag. Bland annat för att jag har godisdag och således ätit expensive hallonglass. Jag har visserligen godisdag ganska många dagar i veckan beroende på hur pms jag är/hur illa världen vill mig meeen det hör inte hit. Jag har lekt i bildsalen och massproducerat med woxxx hela dagen. Woxi har stått för den mesta massproduceringen medan jag har lyckat spotta fram tre akvarellteckningar. Inte jättehög produktionsrate för en åttatimmars, men det vart fina teckningar ändå. Man kan se dem på nyhamre skola vecka femton. Då blir det vernissage(som stavas med två s, ersk) med dryck av ciderkaraktär och möjligtvis godis. Alla måste kolla. 


Så jävla söt! Undrar om den smakar bra? 

Vårväder. Typ

Jag känner mig i fas. Härlig känsla!

Idag cyklade jag till mina kusiner och här sitter jag än. Det är fint här, blå köksluckor och roströda stolar. En vägklocka som tickar så högt att man har den till övervåningen om man lyssnar noga. Fint.


Här händer det grejer

Inte.
Men det gör det inte i mitt liv heller, för tillfället. Jag har varit sjuk sedan i lördags. Har möjligtvis fått tinnitus(det tjuter i örena på meh i alla fall) och igår var jag på ansiktsbehandling med min mor. Det var trevligt, men inget av nyhetsvärde. Idag har jag....lekt matteprojekt. KUL. Snart ska jag på bandy.
Tänkte att denna kavalkad av spänning skulle räcka för resten av veckan. Jag återkommer när jag har tänkt en tanke värd att vidarebefodras, förmedlas. Ja ni fattar.
chi-square på er allesammans.

Reklambloggah

Igen.

Om den där reklamen för John Mayer/Meyers nya skiva på spotify. Kul att marknadsföras som "för snygg för att bli bluesgubbe". Den meningen väcker frågor. Som tillexempel, vad är en bluesgubbe? Och vad kan hans påstådda "försnygghet" göra för mig i detta sammanhang? Det är ju en ljudreklam, ingen bild. Det får mig ju inte att bli mer sugen på att lyssna på hans musik direkt "För snygg för att bli en bluesgubbe säger ni? Det vill jag höra!" är inte vad jag säger när jag hör reklamsnutten. Och sen råkar jag faktiskt veta att han inte ens är snygg. Man blir inte snygg bara för att man varit ihop med Jennifer Aniston. Titta bara på Vince Vaughn (ojojoj, här sparkar vi in öppna dörrar). 
jag borde sova, inte för att jag är en tant som blir trott efter tio(vilket i och för sig är sant) utan för att jag är förkyld som en man. Det har tjutit i mina öron sedan igår morse för att jag är så snorig att det blivit konstigt tryck i huvudet. Eller så ha jag fått tinnitus. (when I say hypo you say kondri etc etc) Vi hoppas på tryckgrejen. Det är vad min familj säger att det är iaf. Eller ja, min familj minus oskar. Han säger "hosta på mig så jag också blir sjuk". Någon vill inte börja skolan igen imorgon. 
En annan sak min lillebror sa, efter att han slagit mig på röven för att jag skulle flytta på mig, var "Du har gummiröv"
"Va?!" sa jag.
"hehehehehehe när man slår på den skakar den. Höhö" 
Kul kille.  

Aprilhäxan

Stephen Hawking
Känner mig ungefär som Stephen Hawking när jag ligger här i soffan. Har liksom klämt upp mig i ett hörn med datorn i knät och för att kunna skriva måste jag reumatismböja ena handen samtidigt som jag redan har huvet lutat mot min vänstra axel. Jag vet ju inte säkert eftersom jag inte ser mig själv, men det känns som om jag ser ganska så exakt ut som bilden ovan. Det är lite obekvämt. Skulle inte vilja sitta såhär jämt.
Obekvämt ja. En annan sak som är lite obekväm är ju när människor man inte känner tilltalar en när man inte riktigt är med på det hela. Som idag när jag var påväg hem från Veronika och någon häll på att flytta in i en lägenhet i hennes trapphus. Flera killar sprang mellan en lägenhet på första våningen och en släpvagn med svarta sopsäckar. "Det är bara att börja bära" sa en och tittade på mig. "He he. Näh, jag klarer meh" sa jag. Så långt allt väl liksom. Men då sa han(och lät liksom lite för allvarlig/sur)"Jaha, men då får du ingen hjälp när du ska flytta". Nähä? Åh nej! Jag är väl väldigt svenska(hatar det uttrycket. Vaddå svensk liksom? Vad är svenskt då?) men jag blir lite rädd när människor jag inte känner tilltalar mig på sådär. Sen är jag ju rädd för män jag inte känner också. Speciellt om de är i grupp och har typ huvtröjor och keps. Obehagligt är vad det är.  
NU ska jag försöka veckla ut mig så jag kan gå och lägga mig. Godnatt. Hoppas alla som är ute på partay har kul. Själv har jag ont i magen.

Här sitter jag och lökar

Är hemma hos frisko och tittar på klänningar på asos medan hon och linn gör sig iordning för kvällen. Jag gör mig inte iordning för jag är seeeeeeg. Allt jag gör är äta sova andas. Utan kommatecken. Har varken råd eller energibehov till matkonsuptionen jag för just nu. Men det är lugnt.
Appropå att äta för mycket, har inte lars ohly blivit lite plufsig?

Det är inte mustaschen på bilden som skrivit inlägget


Den här killen heter Jonas Jonasson och spelar inte bara i bob hund, han säljer även sin avrakade mustasch på ebay. Denna fantastiska "rock-attribut" kan alltså bli din för ringa 60 dollar.

Ps. Mitt internet har typ lagt av. Lånar av någon i närheten nu. Känns lite ovisst.


?

Varför översätter man spungebob squarepants till sune svamp?


RSS 2.0