måndagmorgon

"Det [eurovision song contest] är som opium för massorna, dom liksom sitter inne och tittar på det istället för att se att samhället är skit och gå ut och göra revolution" -Jocke Åhlund från teddebears.
Kul med lite good ol' propagering för revolution. Som på sjuttiotalet. Eller tiotalets ryssland. Anyways så har jag inget emot lite opium för folket då och då. Det är ju så mycket lustiga kläder i grälla färger rörelse där. Gör mig lite glad. 

I milano hade ingen sportbh när de joggade i parken. antagligen inte när de joggade någon annan stans heller, men det har jag inga belägg för.   

borta bra och hemma bäst och så vidare

"Douglas af Fharing satt lyckligt ovetande i länsstolen i sin fars bibliotek, ety han visste ännu icke vad framtiden bar i sitt sköte."

Skulle kunna vara början till en kortnovell. Vi får helt enkelt se vad jag bestämmer mig för att fylla mina dagar med framöver. Har fortfarande inte vant mig vid att inte behöva plugga. Anyhoe så var milano en jäligt nice stad

"Imperfections? What imperfections?"


Ja du, Diane Krüger, jag vet faktiskt inte.

En annan sak jag inte vet är vad jag ska packa till milano. Är för trött för att packa, jag har faktiskt jobbat hela dagen med att dela ut yoghurt från milko på kvantum i söderhamn. Working gal 2.0 liksom. Ba "Heeeeej, varsågoda och smaka lite yoghurt från milko, blåbär eller hallon, god och krämig *ler*" Alla ba "neeej, vi vill bara ha juice". Jag stod brevid juicekillen. Kul.

final (på svenska)

det är bara skit på tv. Just nu tittar jag på plus. Kan de kanske sluta att tala om självklara saker för mig. "cremer som säger att de gör dig smalare funkar inte" och "köpepotatissallad är inte nyttigt". tack plus. Tack för att ni talar om det för mig. Och nej, jag tänker inte byta kanal bara för att det här stör mig för alternativet är typ ishockey och där drar jag faktiskt gränsen.

För att inte dö av tristess simultankollar jag på skor på netet också, vill köpa hälften av irregular choice sortiment. Speciellt de här

Chicaeller de här
Knock On Wood
Vill dricka drinkar ur en koksnöt i de här skorna.

001105-011

Idag gjorde vi vårt andra matterov vilket betyder att jag är klar med matten. For ever liksom, och så betyder det att jag har sju prov kvar allt som allt. Fatta!

Igår kraschade min dator. Eller, inte så mycket krashade utan mer somnade stilla in. Den går inte att slå igång. Känslan när elektronik inte gör som man vill att den ska göra. Jag har i alla fall en fungerande mobil med rätt nummer nu. Man får glädjas i det lilla.

Till detta bjuder jag på en organiserad bild från kusinemmas konfirmation.

Det ser lite ut som en "håll-fast-barnet-så-det-inte-smiter-ur-bild"-bild. Eller så
ville jag bara krama honom för att han är söt.
 


RSS 2.0