Execute me!

Här sitter jag och dör av skratt till cirkus kiev, som jag förövrigt tänkte stava sircus kivev. Min svenska dör lite varje dag. Men alltså, hur har jag kunnat glömma hur underbart P3 är? I love it! Mitt drömjobb i Sverige är att vara radiopratare på p3. Fast nu när jag satt och letar igenom deras humorförråd så kom jag att tänka på en grej, vilket program var det som hade björne och snigel med? Var det cirkus kiev? Det känns inte riktigt rätt men jag kommer inte på nått bättre.

Annars sitter jag mest och har ont i magen för att jag inte gjort hisorian. Det börjar bli bråttom nu, men jag orkar inte ta tag i det. Det får bli en sista-minuten-panik-grej...det här också. Min självdiciplin är to die for, jao det är den.
Nu känner jag att det här vart ett väldigt tråkigt inlägg, jag ska försöka göra bättre ifrån mig nästa gång. Promise.

Då tankte jag bara avsluta med dagens ord som idag är: Desslikes.


Dagens ord: Adelsman (SAOB)

Förolämpningar är inte vad dom har varit. Det som ansågs som grovt och riktigt lågt för några år sedan är liksom vardagsmat  nu. Därför ska jag lära mig massa gammla skällsord som ingen kommer ihåg. Folk kommer ju förstå att jag förolämpar dem på mitt tonfall men eftersom dom inte förstår hur så kommer de känna sig korkade, också! Synonym-ordboken nästa.
Det där påminner mig om en gång i åttan när Nicke kallade mig promiskuös utan att veta själv vad det betydde. Those were the days.

"The eyes are open, the mouth is moving but Mr Brain has since long been departed, hasn't he?"


?

Hur kan Highlander  Inn vara både skottsk pub och sälja "genuina träkolsgrillade turkiska rätter" samtidigt?
Varför tror folk att det är charmigt och pitoreskt att döpa sin lanthandel till "Affär'n" och varför blir man alltid förkyld på våren och inte på vintern när det är kallt och man vill vara sjuk?

Nu ska jag sova för mer spännande än så här blir det inte.


Om att ta emot godis av främlingar

Plötsligt händer det. Jag stod på våran balkong och moppade när jag hörde en röst som skrek åt mig, "är vi grannar?" hojtade den. Jag tittade åt höger och vem stod där på sin balkong om inte min alkisgranne. "Ser så ut" svarade jag och fortsatte moppa. Han var ganska pratglad och nöjde sig inte med det svaret så han presenterade sig och frågade vad jag hette. Sen frågade han om jag blivit störd av honom och hans vänner, jag sa att det hade jag, lite grann. Han började se lite tjurig ut så jag skyndade mig att säga att det var lungt. Han sken genast upp och erbjöd mig godis. Jag tackade nej men han gav sig inte och det slutade med att han kastade det till mig från sin balkong. Det var romerska bågar. Dom ligger på hedersplatsen i min bokhylla nu, och dom kommer nog aldrig bli uppätna. Romerska bågar är nämligen mitt äckligaste godis.

  


Dårhuset.

I lägenheten ovanför oss har vi en nervklen stackars man som skriker lite för högt lite för tidigt på morgonen. I lägenhet brevid oss, vägg i vägg med mitt sovrum bor det en liten alkoholist-koloni. Dom brukar träffas sent på kvällarna och partaja ända in på småtimmarna. Jag har ofta turen att höra vad dom pratar om, oh lucky lucky me. Dessutom ligger deras toalett alldeles brevid mitt rum så lite nu och då brukar jag höra hur det spys där inne. Lite som grädde på moset så hittade jag och sambon tabletter mot psykos i ett köksskåp vi inte tittat i förut. Allt börjar falla på sin plats, det här är inte ett vanligt hyreshus, det här är en filial till dårhuset på heden.

Maj, maj måne.

Att man får luras första april vet väl alla, april april, din dumma sill. Jag kan lura dig vart jag vill. Men, finns det inte en motsvarighet i maj? Jag har nämligen bestämt för mig att jag som liten palt brukade hoppa runt med mina kompisar inne på Lingbo skola och skrika "maj maj måne, jag kan lura dig till skåne!" Är det så olyckligt att det där bara är något jag drömt ihop eller finns det verkligen en lurdag i maj också? Kan någon vänlig själ förbarma sig över mig och tala om hur det är? Jag har gått och funderat över det här i två dagar nu.

Barnväktare

 Klockan är 11.34 på en lördag och jag har redan varit vaken i tre timmar. Halv nio kom det ett litet monster med kalla fötter och petade mig i magen tills jag klev upp. Däremot har jag inte orkat borsta tänderna än, men det är en hemlis. Anledningen till att jag gick upp så tidigt heter Oskar, och Carin också kanske. Mamma är nämligen och utbildar sig i Gävle och någon måste hålla ett öga på lillebror så han inte dödar sig själv eller något annat. Han kan tydligen inte klara sig själv. Fast det har vart ganska lungt hitintills så det gör inte så mycket. Vi har spelat nintendo, och jag har upptäckt att jag är jättedålig på supermario så nu blir det till att träna. Engelska-uppsattsen kan vänta, jag måste prioritera här. Appropå det så ska jag gå och se om det finns något väldigt sockrigt och kalorifyllt jag kan äta, typ sockrade jordnötter.  



RSS 2.0