LOVE IT!


Höjden av humor. Hade den haft ballerinakjol, hjälm och varit ledsagad av en dvärg i gycklarkostym med bjällror, då hade den varit ultimat!
bilden är från woxans bildmapp.

Work is fun!


Ibland blir man så besviken att man måste uttrycka sitt missnöje. Då är det bra att ha lite ketchup över så man kan skriva hur man känner på den renskrapade tallriken man har framför sig. Det måste ju varit så den som lämnade in den här tallriken tänkte...eller? All mat var i alla fall uppäten. Undrar vad människan var missnöjd över? 

ballongmage


Var hemma hos kristin och virre tidigare. Kristin bakade bullar och typ matade mig och virre med snuttarna av bulldeg som blev över. Och jag tackar ju aldrig nej till något ätbart, så jag tuggade och svalde, som en annan hitskeppad estländska...nu är min mage uppsvälld av all jäst jag åt. Känns som jag ska föda kakmonstrets jästiga bastard.

Familjen

Två konversationer som säger det mesta om min familj.

I bilen:
Lillebror: Jag är för törstig för att orka.
Mamma: Jaha? Svälj spott!
Kort tystnad.
Lillebror: Det hjälper inte...

På cykel, på väg hem.
Lillebror: Måste inte du ha hjälm?
Jag: Nej, för jag är vuxen. Fast det är bra att ha. En gång när jag var liten flög jag över styret när cykeln stannade i en nedförsbacke. Då var det bra att jag hade hjälm, annars hade jag kanske slagit ihjäl mig...
Lillebror: Mmm, och det hade ju vart tråkigt för mig.
Jag: Ja, för mig med.
Lillebror: Ja...Men mest tråkigt för mig!
Jag: Tror du... Varför då?
Lillebror: Jo, för då hade jag ju inte fått din lilla tv.


Grillnatta

Var på grillnatta i bollnäs med Woxan, Veronica och Linn igår. Erik Segerstedt var också där, men han sjöng så mediokert att vi inte ens orkade gå i närheten. Kunde de inte ha skickat den bra tredjedelen av EMD, alltså Danny. Erik sjöng inte ens sina egna låtar, vilket jag tolkar som att han inte har några egna låtar...jag kan då inte komma ihåg att jag hört någon i alla fall. Jaja, jag hade kul ändå OCH köpte tre tröjor för 250 kr. Det behöver inte vara snyggt så länge det är billigt.
 
Träffade även tre av mina kusiner. Här är en bild på två av dem.

Som en zombie med fashion sense och en liten popparunge. Älskvärt!
 
Fick åka bil med dem hem, vilket resultrade i den här vackra kreationen
Jag ser glad ut, men låt er inte luras, det är bara en ansträngd min som kommer utav att jag försöker hålla lisa borta från min lyxmilkshake inhandlad på max. Har jag betalat 29 kr för skiten ska jag ta mig fan ha hela själv! 

Modeblogg


Glasögon från synsam, nattskjortan har pappa sytt på syslöjden när han var ung. Looken blir komplett med gammal mascara under ögon, rödflammig hy och en sur/utvecklingsstörd uppsyn.

Har jobbat på T-bro idag. Hatade mycket. Mest barnfamiljer som lämnar barnens mat på golvet och sina brickor på bordet. FASTÄN VI HAR BRICKSTÄLL! Annat jag hatade var:
-våtservetter på brickorna jag plockade av, tänker jämt att folk torkat sig i rumpan med dem...
-att min hy blir som smör i den fuktiga luften i diskrummet
-att det är halt överallt så jag halkar och skadar ljumsken. Händer varje gång.
Fast egentligen var jag bara sur för att knappen på mina jobb-byxor åkte upp när jag böjde mig ner för att torka ett bord. Tar det som en personlig förolämpning. Inga jävla fulbyxor ska komma här och kalla mig tjock. Ska tröstäta coco pops till frulle imorgon. 
Nu ska jag titta på nya favvoserien Being human på svt play. Sen sova, gonatt. 


öh...?

När jag ändå är i farten tänker jag passa på att på ett förvirrat och förvirrande(som alltid när jag ska berätta något) sätt redogöra för min semester i halland + de två dagar jag varit hemma. Som sagt har jag varit förkyld på min regniga västkustvecka vilket är lika med inget badande och ingen solbränna. Det kändes lugnt, hade trevligt i alla fall.
På väg hem hamnade jag mellan varberg och stockholm brevid en kvinna som luktade gammal cigarettrök och jäst(gammal mens?). Andades genom munnen hela vägen. Väl framme i stockholm bestämde jag mig för att INTE lägga ner min lånade bok med tågbiljetten i kassen jag hade, för den skulle ju ligga i väskan. Det hela slutade med att jag inte la ner den någonstans alls, utan lämnade den i den där lilla fickan som sitter på ryggstödet till stolen framför en. Gick och köpte mat och upptäckte inte mitt ganska så fatala misstag förens efter en kvart. Paniksprang till kundbetjäningen och hatade alla framför mig i kön för att deras ärenden inte var lika viktiga som mitt. Som tur var fick jag en ny biljett, men höll i förvirringen som följde på att gå till fel spår vilket ledde till att jag hatade mig själv lite. Straffade mig själv med att göra av med pengar på onödiga saker. Ingen var förvånad över att det här hände mig.  
Idag har jag jobbat för action people på ica i bollnäs. Jag gav bort saft. Topp tre favoritkunder:
3. Barn. Speciellt en unge, han såg ut och betedde som håkan från sunes jul/sommar.
2. Äldre män som måste fråga sina fruar om de får köpa saft. Jag vill också ha en kuvad man.
1. En dvärg. Övriga kommentarer överflödiga.


Nya friska tag.

Veckans bacon-bilder(ni får två, för de var så små.);

Så, en man i baconkostym och tandtråd med baconsmak. Mer behövs inte.

Semester

Jag har varit sjuk, på semestern. Men det gör inget för det har mest regnat, på semestern. Det mest spännande jag gjort under min hallandsvistelse var att hälsa på farmors bror och hans familj. De har typ hundra djur(obs. ingen överdrift), ett hus som luktar smuts och en toalett som är som en tidsportal tillbaks till åttiotalet. Man som kommer på sig själv med att andas ut och tacka högre makter för att man växte upp med städ-hitler som mor när man satt sig i bilen på väg hem. Hehe. Skämt åsido,..   

förkyld

Jag är sällan sjuk. Just därför är jag så dålig på det. Jag bara klagar, snorar och tycker synd om mig själv. Idag var det dock lite kul i sin misär. Jag åkte tåg och kände mig nödgad att snyta mig in public(hata!) så jag gjorde det, slängde pappret och tog upp en hundring ur väskan som jag skulle betala med. Det tog ett tag innan konduktören kom och under den tiden han jag bli snorig igen och i min förkylda förvirring trodde jag att jag fortfarande hade snorpapper i handen. Alltså; jag snöt mig NÄSTAN i en hundring. Bara, "Det är lurre, har typ fem till hemma..." *utstrålar pengar*

HAPPY!

Har en ny telefon. Den är svart och orange och jag älskar den:) Inte lika mycket som min gamla, men så får det vara. Gillade min stil när jag köpte den. Gick bara in på phonehouse och köpte den. Ville egentligen ha en annan men den var för dyr där och jag orkade inte kolla någon annan stans. Ba: Oj, den här var dyr...har ni någon liknande som är billigare?*joakim von anka* Gillade också att expediten tuggade tuggummi. Vi bara stod där och dumtuggade som två idislande kor. Hade jag orkat skulle jag sagt till karln att spotta ut tuggat på jobbe! Nån måtta får det ju vara kan man tycka.

fav.

Ny favorit: Brittiskt tv-serie. Det är dock inte en dokumentär om freaks, eller en reality show om feta/människor utan stil/tonåringar utan vett/dvärgar osv. Nej! Det är en drama-komedi-serie om, håll i hatten, en vampyr, en varulv och ett spöke. Som är kompisar! Dom bor ihop i en lägenhet och stöttar varandra i deras övernaturliga, problematiska vardag. thumbs up, säger jag! Being human heter serien, den finns på svt play. *glad smiley*




tv-apan

Tittar på Leila bakar och längtar efter processed food. Tanke; Leila bakar-leila = sveriges svar på rachel ray. Fast utan talkshowbiten. Gillar att hon alltid måste understryka hur gott det kommer bli när hon har i smör eller grädde. Som för att säga att man inte behöver några smalgrejer! Att om man använder redigt fett när man bakar så blir man sådär rultigt präktig och 50-tals hemmafru-aktigt. PRECIS som henne. *önskar jag var det* *mår lite illa vid tanken av smörkräm* 
 Samtidigt i tv-soffan:

Kusin1: Sverige har så tråkiga kakor. Dom ser inte alls så goda ut som sånna dom har i USA och så.

Kusin2(lite surt): Jag tycker svenska kakor är goda!

Moster(frånvarande):Jag med...

Gillar att kusin2 kände att hon var tvungen att försvara våra svenska bakverk. Patriotism i sin bästa form.


electric

smider planer. Har jag tur får jag se bob hund, detektivbyrån och markus krunegård innan sommaren är slut. Det är nämligen gratisfestival i göteborg i augusti. Älskar gratis!
/Krösus Sork


:'(

En ledsen nyhet. Min mobil är borta. Som i borta på riktigt, kommer nog aldrig tillbaks. Den "försvann under okända omständigheter" igår. Det känns som ett straff.

Just ja.

Ska börja med något jag väljer att kalla veckans baconbild. Jag har ju redan gett er the bacon bra och barn i bacontuxidos, men det var bara början. Och det är början på något bra, något fint. Jag känner det i hela kroppen.


gaah!

Idag har jag jobbat i söderhamn. Sen kom Nicke och Woxi. Vi gick och fikade på Waynes. Gott! Haha, önskar alla mina inlägg såg ut sådär. Typ, hej jag är litet mentalt efterbliven:) Men så var det iallafall. Jag jobbade som såndär människa som lämnar ut gratis smakprover inne på matbutiker. Med anledning av detta tänker jag ge er tre typer av människor jag tycker om:
1: Gubbar. Kommer fram, frågar vad man bjuder på. Äter upp i stort sett allt som var på tallriken, slänger lite av det och går med kommentaren "Det var inge vidare det där eh!" Jag: Hoppas den äckliga smaken sitter i resten av dagen*glad smiley*
2: Folk som kommer fram, ser lyckliga ut för att de kan få gratismat, ser att det är sallad, gör en ful grimas och går igen.
3: Feta familjen. Egentligen ingen typ av människa, bara en fet familj. Det börjar som typ 2. Mamman frågar vad som bjuds, men ryggar tillbaks när hon inser att det är sallad. Pappan frågar henne vad som bjöds, hon svarar att det var sallad. Han fnyser "sallad!" och typ hånskrattar.
Gillar tjocka människor som gett sig fan på att fortsätta vara det.
 
När jag och woxan väntade på tåget hem kom ett godståg och jag kände än en gång den där känslan jag alltid får när godståg åker förbi. Jag vill hoppa på och bara se vart jag hamnar. Kanske kommer man till halmstad. Då skulle jag ta bussen till farmor och farfar och hälsa på. Kanske kommer man till sundsvall. Där har jag aldrig varit förr. Anyhoe...woxan förstod mig inte riktigt och fick bara upp en bild av hur jag missar vagnen, träffar nån stolpe och typ går av på mitten. Lite som den idioten som stack ut huvudet konstigt när han åkte bergochdalbana, fastnade och blev halshuggen. Tänk er den bilden, en kille utan huvud som sprayar blod och en brevid som ser rädd ut. Jag antar i alla fall att den andra såg rädd ut, jag skulle vara rädd.
Mår lite illa, hade ett par jeans som är så tajta att jag får ont i halsen på mig tidigare.


hej

Idag skulle jag cykla tre mil. Efter någon kilometer insåg jag att det nog inte skulle bli så bra om jag inte hittade något att skyla min hjässa med. Solsting coming my way, så att säga. Så jag stannade hos mormor och frågade om hon hade någon huvudbonad att låna ut. "Det ligger kepsar på hatthyllan" sa hon. Oh great! I love kepsar!! *hej-jag-heter-"Coffe"-och-gillar-att-burna-med-min-moppe* Men vad gör man inte då. Jag tog en röd som det stod något med slakteri på. Kände mig sydstats-white trash hela vägen till Kilafors. Och vet ni vad?! Det kändes bra.

En sak till. Började blöda näsblod idag igen, när jag kliade mig på (utsidan) av näsan. Tror jag fått en hjärntumör eller något dylikt.  


RSS 2.0