skägget

Igår, efter att ha tittat på zombieland med stina och heine, kom jag och woxxy på att vi nog ville till tranan. Sagt och gjort. Vi sminkade på ett lager till och drog på oss finkläderna. Typ.
När vi kom dit var det cirka femton personer i hela lokalen, inklusive personal. En ensam kille rockade loss på dansgolvet, två andra spelade kort i "kasinohörnan". Allt var sig likt fast kanske i lite mindre skala. Efter ett tag, när några fler hade droppat in, blev vi presenterade för några stockholmare där den av killarna som hade helskägg börjar med att säga "jag vill bara tala om att jag inte har det här skägget med vilje". Åhkeeej, rör det sig då om någon form av våldtäcktskägg? Ett som antastar hans ansikte. Och vad svarar man på ett sånt uttalande? Typ, Jaha? Är du så där töntig med vilje då? Va??? *blir oproportionerligt irriterad* Men seriöst. Det skiter man väl i om han har ironiskt skägg. Och vem orkar ha ironiskt skägg/hår/whatever över huvud taget nu för tiden. Bara undrar.

Önskar jag kunde ha flätor men vet att när mitt hår blir för långt ser det mest ut som en blöt trasa nån lagt över skulten. Behöver nog klippa mig innan jag åker till norge. Vågar man göra det själv?

Ps. Jonkers, sluta sprida osannigar i kommentarsfältet. Vi får inte betygen förrän den sjätte. sådåvetdu.:) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0